-=Michal=- Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Nemáte někdo zkušenost, jak vypnout automatickou aktivaci Economy Mode ? 10-15 min po vypnutí motoru se mi tahle \"hovadinka\" aktivuje a pak celá elektrika včetně rádia je v autě odstavená dokud zase nenastartuju. Nepomáhá ani, když nechám klíček v zapalování. Citovat
Jirkap Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Taky by mě to zajímalo... pořád strartovat je na prd Citovat
Bohumil Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Mě to dělá po 30ti minutách. Jak to deaktivovat nevím. Zatím jsem tak dlouho v Jeanovi nepobýval. [Editován dne 30/5/05 Bohumil] Citovat
pipko Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 neviem mne 30min celkom staci ak nie tak nastartujes vypnes a ide to az do nemoty ak ti to predsa len nevyhovuje mam tu navod obidenie ECo mode pre radio je to v PDF ale ja som to neskusal ale nevyzera to zlozito daj mail poslem ti to EDIT Chlapi je to v nemcine aby ste vedeli [Editován dne 31/5/05 pipko] [Editován dne 31/5/05 pipko] Citovat
Jirkap Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 To bych docela taky uvítal kdybys mi ho poslal Citovat
-=Michal=- Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem pipko neviem mne 30min celkom staci ak nie tak nastartujes vypnes a ide to az do nemoty ak ti to predsa len nevyhovuje mam tu navod obidenie ECo mode pre radio je to v PDF ale ja som to neskusal ale nevyzera to zlozito daj mail poslem ti to Prosím, prosím, mě taky, mě taky :( Citovat
milda Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Prosím poslat i na mihr@atlas.cz Děkuji. Citovat
Toomm Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Pošli mi to taky prosííím. Předem děkuji. tom300@seznam.cz Citovat
-=Michal=- Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 Napsán autorem -=Michal=- Napsán autorem pipko neviem mne 30min celkom staci ak nie tak nastartujes vypnes a ide to az do nemoty ak ti to predsa len nevyhovuje mam tu navod obidenie ECo mode pre radio je to v PDF ale ja som to neskusal ale nevyzera to zlozito daj mail poslem ti to Prosím, prosím, mě taky, mě taky :( Zatím mi nic nepřišlo Citovat
Jirkap Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Prosím moc taky na jirka@moderator.cz díky Citovat
pipko Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Tak som vam to vsetkym poslal dufam ze vam to doslo zabudol som je to v NEMCINE dufam ze vam to pomoze Citovat
Jirkap Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Já to mám taky díky... kdo by chtěl přeložit... tak to zajistím Citovat
-=Michal=- Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 Napsán autorem pipko Tak som vam to vsetkym poslal dufam ze vam to doslo zabudol som je to v NEMCINE dufam ze vam to pomoze Nic mi nepřišlo Prosím znovu na michael@korb.com, Dík Citovat
lampa Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 mate uz navod klidne i v nemcine, jak to zrusit resp. aspon prodlouzit ten interval ? Citovat
-=Michal=- Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 Původně zaslal: lampa mate uz navod klidne i v nemcine, jak to zrusit resp. aspon prodlouzit ten interval ? Vyměnil jsem rádio a už si na žádnej Economy Mode nehraju. Hraje to furt :papa Citovat
lampa Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 ja tam mam oreginal a ten vymenit bohuzel jaksi nejde ;( Citovat
-=Michal=- Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 Původně zaslal: lampa ja tam mam oreginal a ten vymenit bohuzel jaksi nejde ;( Že nejde vyměnit origo. rádio ????????? Nesmysl :bojim Koupíš rámeček, přeházíš ISO konektor, koupíš interface buď jenom na dálku nebo i na OEM display a máš to ready do dalšího tisíciletí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.