Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mam dotaz na majitele novejsich kousku. Pomalu se rozhlizim po novem stroji spise z tech levnejsich protoze na koukani neni moc cas. O radu jakej si ted nerikam to si vyberu sam ale spis o to jestli to umi prehrat 5.1 zvuk i z usb. To jest nakopiruju DVD na USB strcim a dela to to stejne co s DVD?

Odesláno

Zatím co jsem slyšel na třech domácích kinech tak ano, umí to zvuk 5.1 i s USB. Je to stejný jako když se díváš z DVD, ale musíš mít ten film se zvukem 5.1. některý domácí kina umí i pseudo 5.1, ale to už není ono.

Odesláno

myslim ze kolem zvuku mam nejake zkusenosti a na film to proste chce zadni repraky nevim jak jinak ti muze sip proletet za hlavou atd. a kdyby se me klepal barak tak me sousedi v panelaku asi radi mit nebudou. Je pravda ze to kino co mame tak muziku nezahraje nic moc ale jakmile je film v 5.1 zvuku je to jina. Zkousel jsem poslouchat ruzne takove ty 2.1 s nahrazenim prostoroveho zvuku jakoby odrazama od sten ale to je o nicem!

Odesláno

To určitě, jakmile zvuk není origo 5.1 tak to nikdy nebude hrát, bude to jen jakási simulace. Vím že o hudbě toho víš hodně, jen píšu že mě nesmí 5.1 do domu. A zvuk s 2.1 nikdy taky nebude hrát jako pořádný 2.0.

A co máš potom v plánu koupit?

Odesláno

jeste nevim ted mam doma jedno z prvnich rozumne dostupnych 5.1 DVD co byli a uz prestava cist. V te dobe to byl mazec vsichni meli videa a kdyz jsem jim na tom neco pustil tak nechapali a prej ze je to jako v Olympii spalicek myslim jeste nejel

• O 2 týdny později...
Odesláno
A když někdo říká že to není prostorový tak mu pustím nějakej film, a tam praskne led na jezeře až to zaklepe barákem, a to je teda sakra prostorový:D:D Až si ucvrkneš:D

hm, mňa prekvapili obyčajné sluchátka pri formanovom hair - autobus prišiel z boku (a spredu) a keď odchádzal som ho počul ZA SEBOU.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...