Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím tento pátek, nebo příští pondělí bych si chtěl jet pořídít 407 3.0 coupe. Prodávajího v Peugeotu v Mělníku.. Byl by někdo znalý se na to se mnou na otočku zajet mrknout? Nejlépe s Diagnostikou. Jedu až ze Znojma. Samozřejmě i za honorář. Díky za rychlé info. Ben :papa

[upravil dne 23/7/12 14:51 od benik1984]

Odesláno

Zkus se domluvit s uživatelem pp205 resp. www.peugeot-kly.cz , má to do Mělníka kousek a když k němu s tim autem zajedeš, určtě Ti o něm něco poví ;)

Odesláno

Zjistoval sis servisní historii přes VIN, viděl jsi servisku aspoň na fotkách? To je dovoz, nebo už to v čr jezdilo?

Nech udělat DIA, a pak si to nech zvědnout a pořádně to prolezte. V interiéru vyzkoušej vše na co se dá mačkat, točit, pohybovat však víš :). Obzvlášt RT3 s navi, funkčnost displeje.

Hlavně po mechanické stránce musí být auto ok.

Pak dej vědět jsem zvědav, cena je celkem nízká i km...

Odesláno
Jirko je dotazene z Francie alespon je to uvedeno v inzeratu. :papa

Já vím Petře ;), já se špatně vyjádřil. Myslel jsem jestli ho sem dotáhly a ted ho prodávají, nebo už v čr jezdí déle. Jako jsem to měl třeba já. Kdy rok jezdilo ve Fr a 4 roky v Čr.

Porad tady kolegovi na co si dát pozor při koupy. Hlavně ten automat s měničem, aby proklepl vid...

[upravil dne 19/7/12 12:19 od Petrikj]

Odesláno

Jo, jak říká Koblih, to spasování předního nárazníku, aspon v pravo u blatníku je divné...

Naživo poznaš víc, až se auto zvedne.

Ale neví někdo, proč to má jen jednoduchou koncovku výfuku? V6 měli jen dvojitou, jednoduchou pouze 4-válce.

Odesláno

Vem to k pp205, ten pozná co je s tím už jak mu budeš vjíždět do brány, je to machr. Pokud to bylo kvalitně opravené a nejsou v háji třeba prahy, vůbec bych se toho nebál ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...