Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
díky moc,zítra tam zajdu

jinak s těma ujetýma km nejsi jediný...kupoval jsem auto se 156.000 km a zjistili jsme, že mělo reálně 296.000 km a auto jezdí...tedy odešel mi teď alternátor, ale to se stava i mladších

jinak abych se vrátil k tvému prvnímu příspěvku, tak prasklý rozvodový řemen byla vyjimečně tvoje chyba (nezlob se na mě)...to je první investice do koupeného vozu a za spojku může samozřejmě předchozí majitel se stylem jízdy

Odesláno

ahoj všichni tak jsem konečně zjistil vin

Ráno jsem byl na dílně a ukazovali mi setrvák byl dvouhmotnej ale tvrdí že to není originál že už to někdo dělal

vin: VF33HRHSB83179565

díky za zjištění

Odesláno

divné, že tam máš 66kW (netvrdím, že to tak není...u mě zas byl jinej VIN v malém TP než ve velkém = u nás je možné vše), ale ty máš motor RHS, což je zaznamenáno i ve VIN auta a ten má 79kW

Odesláno

Asi sa nejaka tetuska sekla pri vydavani technicaku. Podla VIN tam mas RHS motor a ten ma 79kW, dvojhmotu, FAP, intercooler a turbo s variabilnou geometriou. Neboj, je to vydareny motor.

Odesláno

tak mám auto doma,

je tam nová spojka vč.dvouhmoty a ještě mi odělal čepy ma nápravě.

celková oprava 11200,-

taky říkal že nechápe proč je tam napsáno 66kw a opravdu tam je 79kw.

doufám že to bude letos všechno co se t am posralo.

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak to me mrzi ze tohle ctu az ted. pred dvema tydny jsem nechal menit spojku i se setrvakem za tu pevnou nahradu od valea a material/prace 13000/2000 takze celkem 15 tisic, sakra...

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...