Print Odesláno 28. červen 2014 Autor Odesláno 28. červen 2014 Dneska nazuto pneu pasazeny podložky a kola mohla jít na auto. Na předních tlumich jsem vyndal helpery a mužů jít na předků jesté o 15mm a půjdu ještě tak o 5mm max. Zadek ještě půjde dolů ale dneska.nebyl už čas. Tak tady pár foto Citovat
Print Odesláno 28. červen 2014 Autor Odesláno 28. červen 2014 Zejtra to umeju a dodám lepší foto Citovat
Moral3z Odesláno 29. červen 2014 Odesláno 29. červen 2014 bomba... vypadá to naprosto skvěle! Teď už si jen vyjet pro poháry Citovat
Lihous Odesláno 29. červen 2014 Odesláno 29. červen 2014 Na muj vkus moc nizko ale moc pekne .... Citovat
SV 24 Odesláno 30. červen 2014 Odesláno 30. červen 2014 super práce! Fakt pěkný! Abys potom vyjel ke mě pro díly Citovat
Print Odesláno 30. červen 2014 Autor Odesláno 30. červen 2014 Ty uz jsem si vyzvedl v Sobotu :-D u staršího pana kterej se zadejchal než vyběhl ty schody :-D ale neboj příští týden k tobě zajedu pro sroubky nebo svocky co drží přední pravej podbeh u 307 :-) Citovat
azuritko Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 krasne fotky ale sakra ako stym jazdite cez spomalovace Citovat
Print Odesláno 7. červenec 2014 Autor Odesláno 7. červenec 2014 Nevím jak Kuba ale já sejim snažím vyhnout ale když už přes ně musím tak šikmo a hoodně pomalu Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Myslím, že co čakom přzul na plechy tak je Print číslo 1 mezi old modely Alespoň pro mě Citovat
Print Odesláno 13. červenec 2014 Autor Odesláno 13. červenec 2014 Tak včera se celej den se leštil lak o který se nikdo 18 let nestaral Ale výsledek není tak špatnej na to že lak je totál dead. Začalo se na myčce kde jsem auto umyl pak nastříkal Ironx nechal chvilku pusobit opet umyl a dojel ke spazimu do gáraže za což mu moc děkuji Po příjezdu jsem začal s clayem a Detailerem od Meguiarsu. Potom se přešlo na samotné leštění protože mi pomáhal kamarád co má leštičku od Meguiarsu tak to šlo celkem dobře leštěnku jsem použil taky od Megu a to přesněji Meguiars Swirl Remover. Po leštění se povrch zavoskoval voskem od Dodo Juice nechal se chvilku nanešený a pak se to vzalo ručníkem a na závěr opet přeleštilo Detailerem ale misto Claye se použil ručník. Takže časověnejnáročnější věc před Relaxem mám za ssebou a ted už jen nalakovavat brzdy, venkovní lišty, doladit a dočistit interier a pak mám ještě vymyšlenou jednu blbost a mužem jet na Relax. A protože mě nebaví pořád upravovat velikosti vloženejch obrazku který upravuju pouze tady protože ostatní fora to nevyzadujou a uz me to upravovaní nebaví tak fotky jsem hodil přes odkaz. http://euroscene.net/forum/22/1162/50135/5BGLHZ3CE4org.jpg http://euroscene.net/forum/22/1162/50135/BRGUNWG4W6org.jpg [upravil dne 13/7/14 15:30 od Print] Citovat
azuritko Odesláno 13. červenec 2014 Odesláno 13. červenec 2014 Prosim ta ta folia na hmlovkach zlta je to podla zakona teda povolene ci nie niekto na fore to tu tiez mal ale policajti mu za to dali pokutu tak ako to teda je aj ja nad tym uvazujem ale cvakat blocky teda nechcem .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.