Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

Dneska nazuto pneu pasazeny podložky a kola mohla jít na auto. Na předních tlumich jsem vyndal helpery a mužů jít na předků jesté o 15mm a půjdu ještě tak o 5mm max. Zadek ještě půjde dolů ale dneska.nebyl už čas. Tak tady pár foto

post-39118-14109638374172_thumb.jpg

post-39118-14109638374351_thumb.jpg

Odesláno

Ty uz jsem si vyzvedl v Sobotu :-D u staršího pana kterej se zadejchal než vyběhl ty schody :-D ale neboj příští týden k tobě zajedu pro sroubky nebo svocky co drží přední pravej podbeh u 307 :-)

Odesláno

Tak včera se celej den se leštil lak o který se nikdo 18 let nestaral

Ale výsledek není tak špatnej na to že lak je totál dead.

Začalo se na myčce kde jsem auto umyl pak nastříkal Ironx nechal chvilku pusobit opet umyl a dojel ke spazimu do gáraže za což mu moc děkuji :)

Po příjezdu jsem začal s clayem a Detailerem od Meguiarsu.

Potom se přešlo na samotné leštění protože mi pomáhal kamarád co má leštičku od Meguiarsu tak to šlo celkem dobře leštěnku jsem použil taky od Megu a to přesněji Meguiars Swirl Remover. Po leštění se povrch zavoskoval voskem od Dodo Juice nechal se chvilku nanešený a pak se to vzalo ručníkem a na závěr opet přeleštilo Detailerem ale misto Claye se použil ručník.

Takže časověnejnáročnější věc před Relaxem mám za ssebou a ted už jen nalakovavat brzdy, venkovní lišty, doladit a dočistit interier a pak mám ještě vymyšlenou jednu blbost a mužem jet na Relax. A protože mě nebaví pořád upravovat velikosti vloženejch obrazku který upravuju pouze tady protože ostatní fora to nevyzadujou a uz me to upravovaní nebaví tak fotky jsem hodil přes odkaz.

http://euroscene.net/forum/22/1162/50135/5BGLHZ3CE4org.jpg

http://euroscene.net/forum/22/1162/50135/BRGUNWG4W6org.jpg

[upravil dne 13/7/14 15:30 od Print]

Odesláno

Prosim ta ta folia na hmlovkach zlta je to podla zakona teda povolene ci nie :D niekto na fore to tu tiez mal ale policajti mu za to dali pokutu tak ako to teda je :) aj ja nad tym uvazujem ale cvakat blocky teda nechcem ....:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...