Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

jsem rad ze se libi ale napad neni muj ...... kostkovanej intos jsem videl asi 3 roky na zpet v Belgii na passatovi a zalibilo se mi to :-) jinak tady na klubu to mel jako prvni H@sky diky kteremu me to nakoplo ten intos udelat ;-) jinak ty stromecky tam mam protoze se mi libi ta barevna kombinace :-)

Odesláno

zitra se pustím snad do kastlíku spolujezdce a do zadniho plata :) a tapecy necham asi nejspis na vikend .. snad bude cas a pudou potahnou bez problemu jen se bojím toho nadoru co na nich je ale snad to pude :D

[upravil dne 11/3/13 23:03 od Print]

Odesláno

Dneska dorazil vzorne nadepsany a zabalený balíček od Stiflera :super ve kterem se ukrývaly znaky a napisy Pininfarina :) mel bych dotaz cim bych je mel vylestit abych jim vratil zpet lesk ? :)

post-39118-14109629855451_thumb.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

To je úlet :o:aut zajímá mě jak to bude vypadat celé :)

Odesláno
Dneska dorazil vzorne nadepsany a zabalený balíček od Stiflera :super ve kterem se ukrývaly znaky a napisy Pininfarina :) mel bych dotaz cim bych je mel vylestit abych jim vratil zpet lesk ? :)

Myslím, že naděje je dost malá, ten \"chrom\" bude asi už narušený... nicméně vezmi přípravek na čištění koupelen (na vodní kámen a pod.), nastříkej a nech chvilku působit. Pak to opláchni čistou vodou (nedří to hadříkem ) následně to přelešti flanelem.

[upravil dne 12/3/13 18:06 od koblih69]

Odesláno

No mě se ten interier teda vůbec nelíbí :( ale každý podle svého gusta

Jen by mě zajímaly komentáře, kdyby tyhle fotky dal někdo do nevkusu. To by asi nebylo tolik chvály co tady :D:D

Odesláno

Tak jsem vyzkoušel radu od Kobliha a musím uznat že to pomohlo :) sice jsem se nezbavil skrábanců a mírné rzy ale dost to prokouklo :)

post-39118-1410962990459_thumb.jpg

[upravil dne 12/3/13 20:12 od Print]

Odesláno

Tvarovatelnost látky do takové míry, aby s tím šli potahnou tapeci ti nezajistí nic budeš to muset prošívat a obšívat jinak to budeš mí krepatý a hnusny...

A na ti stropnici to jde taky chemoprenej stačí ho lehce rozředit... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...