Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:bojimTo nakreslené platí len pre ISOFIX ale nie všetky sedačky sú ISOFIX....Návod hovorí jasne alebo teda skoro jasne až polojasne:D:D:D kde čo a jak....problém je len s lavicou kde nemôže byť hocičo ale len nejaké schválené typy :roker

Odesláno
..... Jinak ještě doplním, ža asi také záleží na rozměrech cestujících. Není dospělý jako dospělý. Když srovnám sebe a třeba Mildíka (nic vezlém kámo) tak je to podstatný rozdíl. Já si to dost dobře představit nedovedu, ......

A co teprve kdybych se přidal já a několik mně podobných kamarádů......

Odesláno

No Medvěda v 807ě obloženého z obou stran příjemnými společnicemi bych si představit uměl (dokonce bych francouzským konstruktérům za stísněné prostory v duchu poděkoval).

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže cesta na dovolenou v 8 lidech úplně v pohodě! Měli jsme navíc 1 rakev a vešli jsme se i se všemi zavazadly. Překvapilo mě, co jsme ještě nacpali do auta za zadní lavici.

Odesláno

Vrátil jsem se z dovolené a musím říct, že mi těch pár centimetrů v té C4 chybělo. Myslím jak jsem rozmlsaný z dřívějška tak jsem se musel uskromnit a hodně dobře věci narovnat abychom se vešli. Vzpomínal jsem na P807 a prostory tam. Ale nakonec se to vešlo. Ale cesta s automatem, věc k nezaplacení. O třetinu menší únava z dlouhé cesty. Doporučuji vyzkoušet při popojíždění ve frontě na hranicích. Nemá to chybu.

Odesláno

Já myslím, že někdo hledá problém kde není. Když jsem bral svoji 807 tak v techničáku je napsané 8mi místné a mělo jen sedum sedadel. Nechápu jak v dotazu mám rozuměn tomu, že auto je sedmimístné.

Odesláno

Zrejme nejaký \"expert\" technik na STK, ktorý videl 7 sedačiek v aute, tak usúdil, že auto je 7 miestne, čiže by malo mať v TP zapísaných 7 miest na sedenie....:D

Odesláno

Já mám v TP 5/8 takže pokud sjou vzadu bezpečnostní pásy, tak to musí být otypované na minimálně 7 míst. a nerozhoduje počet sedadel při STK

Odesláno

Ja som kupoval auto nové tento rok a mám od výroby 7 sedačiek ale v TP mám zapísané ako 8-miestne - to je asi špecialitka tohto auta, že sa stále ráte, že môže byť 8-miestne a ten chlapík na STK by sa mal viac zaujímať o to čo robí.....:roker

Odesláno

V červnu jsem měl půjčený VW T5 a ten měl v OTP dokonce počet míst 2 - 9, zíral jsem na to jak prvnička. Za totáče jsem měl ve firemní Š 1203 u čísla karoserie i motoru razítka \"výměnný\", ale proměnlivou hodnotu obsaditelnosti jsem doposud opravdu neznal.

Odesláno

Podle mně by stačilo kdyby uváděli maximální počet míst k sezení (a k stání), minimální už není tak důležitý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...