Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V tomhle případě nebude možné postupovat podle občanského zákoníku. Musíme uplatnit obchodní. napiš písemné odstoupení od objednávky ( ne od smlouvy - nepřipouštěj že smlouva vůbec vznika ) do textu napiš, že odstupuješ od telefonické objednávky ze dne xxxx z důvodu nedodržení telefonicky sjednané ceny s cenou v návrhu smlouvy, který jsi obdržel. A pošli to doporučeně.Je to sice formalita, ale teď důležitá. Do toho systému se ani nezkoušej přihlásit.

[upravil dne 12/7/12 12:32 od koblih69]

Odesláno

V tomhle případě by se posuzoval přístup do systému a získávání informací z toho systému. To jeslti jsi na ně volal něbo je dál nějak využil je nepodstatný.

[upravil dne 12/7/12 12:34 od koblih69]

Odesláno

Koblih69:no do toho systému jsem se samozřejmě už jednou a naposled přihlásil, ale to jsem ještě neviděl fakturu, ale zase jsem nic s toho systému nevyužil, nikoho jsem nekontaktoval.

Odesláno

Už som si všimol že sa jedná o službu. Sorry...:mad:

Ja by som to riešil presne ako píše Koblih69. Formálne napísať doporučený list s odstúpením od zmluvy s udaním dôvodu nedodržania ceny, resp. nekorektnej informácii o celkovej cene... :papa

PS: To že ti chodia poptávky mailom je ich problém... nemajú ti nič posielať... veď si ešte nezaplatil... či? ;)

[upravil dne 7/12/2012 12:37 od Cinicman]

Odesláno
Koblih69:no do toho systému jsem se samozřejmě už jednou a naposled přihlásil, ale to jsem ještě neviděl fakturu, ale zase jsem nic s toho systému nevyužil, nikoho jsem nekontaktoval.

tak že službu si využil,to že jsi nikoho nekontaktoval to je jenom na tobě

EDIT: i když jsi neviděl fakturu,tím se může epoptavka.cz bránit

[upravil dne 12/7/12 12:39 od Gabriel 307]

Odesláno
Ale je zase divný proč mě chodí potávky s telefoním kontaktem na email, když jsem ještě nezaplatil:myslimto je přeci jejich chyba a ne moje ne:myslim

pokud si zaškrkl souhlas s obchod.podmínkama ..... je to souhlas s využíváním té služby

Odesláno

pokud si zaškrkl souhlas s obchod.podmínkama ..... je to souhlas s využíváním té služby

No právě že se mě nikdo neptal jestli souhlasím s obchodníma podmínkama.

Obchodní podmínky přišly až v emailu s fakturou, takže jsem nikomu nedal souhlas a ani jsem nikde nic nezaškrtl že s nima souhlasím.

Odesláno

Jde o to, že ťa naťahujú aby si to uhradil... žiadneho exekútora na nikoho posielať snáď v právnom štáte bez predchádzajúceho rozsudku poslať nemôžu? Či u vás posielajú exekútorov priamo nejaké pochybné firmy? A čo by ti zobral exekútor? Pustil by si ho na svoj pozemok pokiaľ nemáš s.r.o.-čku? :roll

Odesláno
V tomhle případě nebude možné postupovat podle občanského zákoníku. Musíme uplatnit obchodní. napiš písemné odstoupení od objednávky ( ne od smlouvy - nepřipouštěj že smlouva vůbec vznika ) do textu napiš, že odstupuješ od telefonické objednávky ze dne xxxx z důvodu nedodržení telefonicky sjednané ceny s cenou v návrhu smlouvy, který jsi obdržel. A pošli to doporučeně.Je to sice formalita, ale teď důležitá. Do toho systému se ani nezkoušej přihlásit.

[upravil dne 12/7/12 12:32 od koblih69]

Ešte raz? :roll

Odesláno

Není náhodou ten rozdíl DPH?

Jinak podle toho co jsi napsal tak službu čerpáš i když to tak nevnímáš a předpokládám, že jsi vstupem do jejich systému opravdu souhlasil s obchodními podmínkami...

Každopádně. Pokud byla telefonicky sjednána jiná cena ( a nebyl to ten rozdíl v DPH ) tak to šanci má a pošli co jsem psal, jinak to bude na dlouhé lokte.

Odesláno

Ano, je to DPHčko, psal to dříve ... jsem trochu skeptický kvůli tomu, že to je zrovna DPH ... rád si počkám, jak to dopadne ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...