Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odhlášení vozidla

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, když odhlásím auto na nového majitele, může s ním jezdit aniž by ho přihlásil?

Může takové auto provozovat? Pokud ano, případné pokuty chodí na něj?

A co když ho čapnou policajti?

:myslim

Odesláno

Na Slovensku je povinný ho prihlásiť do 15 dní,do 30 dní potom musí zdôvodniť prečo to neurobil do 15 dní,po 30 dňoch treba aj kontrolu originality.A samozrejme prihlásiť ho môže len s novým zákonným poistením.Odhlásením vozidla prechádzajú všetky povinnnosti na nového džiteľa vozidla dňom odhlásenia.

Odesláno

Mě jde spíš o to jestli se s tím dá jezdit (vím že na papíry to nejezdí), ale když to bude odhlášený, bude řádně platit povinný ručený, ale jen to nebude přihlášený, protože prostě na ekoteroristicou daň nemá, zda s tím nebude mít problémy?

Případně jakej je falstr za to že auto nemá přihlášený?

Děkuji za odpověď kolegovi ze SR, ale asi bych potřeboval jak to chodí tu v čr :-)

Odesláno

Teoreticky je na to 10 dnů, v praxi se na to vždycky kašlalo. Pokud má ORV s vyznačeným datem platnosti (procvaknutý), možná mu nějaká pokuta hrozí, pokud ho ale vůbec někdo zastaví. Na úřadě jsem pak neplatil ani za auto, co bylo v odhlášce 2 roky...

Odesláno

musi ho do 10 dnu prihlasit na sebe, spolu s provedenim evidencni kontroly na jeho jmeno, predlozi pak protokol z teto kontroly, kupni smlouvu, obcanku, technicak, osvedceni o technicaku a zelenou kartu s uzavrenym novym povinnym rucenim

jezdit s neprihlasenym by nemel, hrozi za to jako za přestupek proti poradku ve statni sprave a uzemni samosprave par.46 odst.1 zákona č. 200/1990 pokuta az 30 000Kc

Odesláno

Měl jsem kousky i rok nepřihlášený a žádný problém. Dokonce jsem se na to ptal a bylo mi řečeno, že pokud s tím nejezdím ať to neřeším. Pojistka samozřejmě musí být zaplacená a jezdit s tím rozumný moc není.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...