Barney Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 ahoj kluci už něakou chvilku mám problem že když dám klíček do druhé polohy roztočí se sahary. Větší problém je v tom že to týden dělá takto a týden to nedělá nic. ani nedochlazují.... co stím? Relátka jsme koupil nové jelikož bylo 1 pryč. [upravil dne 1/7/12 20:59 od Barney] Citovat
Ferry Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 tak bud hnede cidlo na telese komory termostatu (pod naftovym filtrem) nebo ridici jednotka ventilatoru pod predni casti leveho plastoveho nadkoli Citovat
foxo Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 mohl by nekto odfotit to relatko, kde to tam je? Lebo ja tam nic take nemam... Citovat
pavloucha Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 mohl by nekto odfotit to relatko, kde to tam je? Lebo ja tam nic take nemam... ano není tam,máš MUX,sahara je řízena jinak [upravil dne 2/7/12 05:26 od pavloucha] Citovat
Barney Odesláno 4. červenec 2012 Autor Odesláno 4. červenec 2012 Jak to čidlo mohu odzkoušet? Citovat
adam.bogocz Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Zdravím pánové.. hledám pomoc protože už si nevím rady.. mám 406(s manuální kllimou) kterou když dám klíč do 1. polohy tak najede sahara a po nastartování okamžitě sahara naskočí na 2. rychlostní stupeň.. měnil jsem: - řidicí jednotku těch ventilátorů - hnědé teplotní čidlo - čidlo na tlak klimatizace - výměna 3 relé na sahaře - kontrola spojů.. nějaké tipy? el. schémata? Díky Citovat
adam.bogocz Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Tak je problém vyřešen! Podle schématu se proměřily napájecí větve a jedna měla měnší napětí, vedla od pojistek, pojistka byla taková zoxidovaná a nevypadala dobře, po výměně pojistky byl klid, dokud se auto nerozjelo, kdy se pak okamžitě spustila sahara naplno. Pojistka se spálila Další výměna pojistky pomohla a zase po nastartování vše OK... DOKUD SE NESEŠLÁPNE BRZDA!! :D Na ta pojistka je napojená na prostřední brzdové světlo, kterému se po cestě dostali do zkratu dráty... Třeba to někomu pomůže Citovat
Stejsn Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 Dám to sem, ať nezakládám další vlákno o saharách. Chci se zeptat: když se točí sahara a vypnu zapalování, tak by se větrák měl ještě točit než se to dochladí, že jo? Já když chcípnu auto a hučí mi při tom sahara, tak se vypne. Citovat
koblih69 Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 Pokud máš zapnutou klimu tak sahara jede na 1. rychlost a po vypnutí zapalování se vypne. Citovat
Stejsn Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 člověk se denně dozvídá nové věci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.