Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

proč se u Skodovek nemusi tak casto plnit klima

Recommended Posts

Odesláno

Pry je u Peugeotu normalni ze se po 2 letech plni klima.Ja ted taky plnim.

V Octavkach ma znamej 6 let a porad chladi jako cip, i o dalsich skodovkach jsem to slysel.

Nevite co by bylo treba zkontlolovat, pretesnit aby to vubec neutikalo.

I v Peugeotu mi rikali ze je normalni ze se musi plnit,ale............

Odesláno

U Peugeota to zatím nemám dlouhodobě vysledované, ale podle škodovek jsem to taky poznal, že to vydrží hrůzu let.

Toto téma tu nedávno někdo probíral a vysmál se mi, když jsem mu tvrdil, že by to 10let mohlo vydržet, pokud je vše OK. Přesto nevěřím, že peugeot je oproti škodovce v tomhle takovej aušus. :papa

Odesláno

Já nevím, ale ptal jsem se v SOME JH, řekli mi, že u 307ček neměli žádnou reklamaci na klimu. 306tky na to prý byly háklejší. Tak nevím. Mě to šlape.:cool:

P.s.: Vůbec jí nevypínám, mám to zapnutý furt. Prý je to tak lepší, že těsnění ve spojích \"nepuchří\".

[Editován dne 26/5/05 Bohumil]

Odesláno

Naplnil jsem ji u znameho za 500Kc do kapsy,bez papiru, tak jsem zvedav,kdyz tak to pretesnym.

Ale vsichni servismani rikaji ze je normalni po 2 letech nechat naplnit klimu:))

Odesláno
Napsán autorem jack

Naplnil jsem ji u znameho za 500Kc do kapsy,bez papiru, tak jsem zvedav,kdyz tak to pretesnym.

Ale vsichni servismani rikaji ze je normalni po 2 letech nechat naplnit klimu:))

500 je good price... budu taky potřebovat napapat... máš kontakt please ?

Odesláno

Já mám auto jen chvíli, ale kolega ho měl přede mnou čtyři roky a na klimu sahat nemusel. Běhá a chladí skvěle, nesmrdí a nemá nataženou vlhkost. Taky jsem slyšel, že by se měla náplň měnit co 2-3 roky. Nevím ale, nakolik je to nutný.

Odesláno

Byl jsem zjara na kontrole klimy a tam mi říkali, že není vůbec potřeba náplň měnit - to je jako byste ji měnili v mrazáku. Když nechladí dobře, tak se musí doplnit, ale měnit?

Odesláno

ja sem byl dneska taky doplnit, mam neco spatneho, za jeden rok mi to utece tak ze uz to skoro nechladi...dneska sme namerili tlak 4atm, coz je tak na hranici kdyz klima sepne. Za 500,- :)) do kapsy a mam za na rok pokoj nez mi to utece :))

Odesláno
Napsán autorem Trundik

Něco pravdy na tom bude. Já jsem ve škodovky nemusel měnit náplň klimy vůbec.

Jestli ale ve 120ce nějaká klima vůbec byla?

Byla a super vymakaná. Na starších jenom jednofázová, ale pro každou stranu zvláš? a na novějších dvoufázová a pro každou stranu.

Záleží, které sis stáhnul okýnko... :D

Odesláno

nevite nekdo, jak dlouho, vydrzi stopy kontrastni latky z klimy? na jare jsem klimu plnil vcetne kontrast. latky, protoze pres zimu utekla uplne, ze ani nespustil kompresor. ted kompresor bezi, ale skoro to nechladi, tak si rikam, ze to asi zas uteklo, ale jsem minimalne do zari ve Francii, a tu to resit nechci, ale zas nevim, jestli po taak dlouhe dobe bude mozne vystopovat tu kontrastni latku v miste uniku.

Odesláno

Nechal jsem si taky plnit klimu, ale ne proto ze by nechladila, ale protoze soucasti chladici smesi je i \"olej\" ktery maze kopresor. Ja mel napln vsechnu, ale mazivo zadny. Proto doporucujou to jednou za 2 roky prekontrolovat, pac ta masinka recykluje smes, co chybi doplni a hlavne tam praskne olej. Kdyz nemenis, tak se muze stat ze ji za 10 let vyhodis.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...