Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

Ne nebaví :D ale co nadělám... kdyby v tom nebyl takovej ranec tak to hodím ze skaly... navíc všechno je nový nebo kompletně z renovovaný a nikdy mi to na dílech nezaplatí tak abych z toho alespoň 50tis měl.... takže skládačka no :D

Odesláno

Jak tě to přestane bavit, tak to je špatný. :D Doufám, že to doskládáš a někde se s tím ukážeš. Plánuješ letos vyrazit do ulic?

Odesláno

tak pokud to složím, tak to prodávat rozhodně nebudu :D ted jsem v tom za 300tis a zdaleka to není konečná cena :D než abych to prodal za 60tis, tak to nechám zazdít do stodoly...

Odesláno

tak pokračujeme... pomalu se mi to začíná scházet... poslední věci snad dolakuju v tejdnu nebo o víkendu, tak doufejme že zbytek šroubu dorazí co nejdříve a bude se konečně "snad" montovat

post-21322-0-86822000-1465150567_thumb.j

Odesláno

Jen tak dál třeba to jednou fakt zas pojede :D

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

tak dneska jsem se pustil do brzdového válce a pumpy... Zítra bych chtěl buben nalakovat a sestavit... Zítra bych taky měl mít veškeré chybějící díly na motor takže pokud počasí a čas dovolí začal bych to kompletovat..

image.jpeg

image.jpeg

Upraveno uživatelem Mizlerek007
Odesláno (upraveno)

Hele asi to všechno zalakuju... Budu to ještě probírat s borcem co se tím živí aby mi poradil nejakej fígl 

oni v sobě ty pasty obsahujou nějaký bordeli pro to aby to nekorodovalo atd, ale borec tady u nás některý díly normálně odmastí, doleští filcem a normálně to přelakuje, takže ty na který nedošáhnu takhle zkusím jinak hliník a vše co se bude dát přeleštit rukou bez demontáže nechám...

Upraveno uživatelem Mizlerek007
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...