Mizlerek007 Odesláno 18. listopad 2014 Autor Odesláno 18. listopad 2014 hele tu mám taky v seznamu bílá - lesk bílá - perlěť červená lesk alá alfa/ferrari žlutá lesk renault RS červená lucifer modrá škoda octavie 2 RS šedá lesk bronzová metla škoda fabia oranžová metla BMW M1 a v poslední řadě zpět stříbrná... pokaždé kombinace s černou perletí
Grlik Odesláno 19. listopad 2014 Odesláno 19. listopad 2014 tak bych si udělal nějakou upravu v PC jako nějaký viruál a pak by jsi měl jasno co se týče mého názoru tak šedou ne je to velice tuctová barva. jinak je to opravdu težké rozhodování no
Wext Odesláno 19. listopad 2014 Odesláno 19. listopad 2014 Buď bych dal modrou octavia RS 2 a nebo tu bílou perleť .... oranžovou ani červenou bych nedával ty máš extra auto, tak si to auto zaslouží i extra barvu, které žádné coupé nemá
99s16 Odesláno 19. listopad 2014 Odesláno 19. listopad 2014 Buď bych dal modrou octavia RS 2 a nebo tu bílou perleť .... oranžovou ani červenou bych nedával ty máš extra auto, tak si to auto zaslouží i extra barvu, které žádné coupé nemá Súhlas toto je naj výber !!
Grlik Odesláno 20. listopad 2014 Odesláno 20. listopad 2014 ona ta modrá z Octavie II RS je pěkná ale ta origo co se na coupé dávala jako má třeba Wext je hezčí, jinak co se týče jedinečností určtitě bych šel do té bílé preleti bude to ojedinělé coupe a k bíle se hodí jaká koliv barva kol a doplňků
rootsky Odesláno 20. listopad 2014 Odesláno 20. listopad 2014 Jedno z mále neAlfa aut na které by se dala dát Rosso corsa... Ale pár jsem jich v téhle barvě už viděl.
Wext Odesláno 20. listopad 2014 Odesláno 20. listopad 2014 No právě, červená je taková už ohraná ale bílá, to tu snad ještě nebylo a navíc jak si představím ty černé zrcátka a černé kola k té bíle to by bylo něco Grlik: díky za pochvalu barvy to je snad jediné co je na tom mém vraku ještě pěkné No jo, modrá je prostě dobrá
Wext Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Tak ne no mám jiný vkus ale k té bíle by šli jakékoliv kola...
Dave_k Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 V bílé (dokonce aj perleť) tu už tuším jedno coupé (možná SK) bylo a nevypadalo to špatně.
Mizlerek007 Odesláno 21. listopad 2014 Autor Odesláno 21. listopad 2014 No uvidíme jak to s barvou dopadne ještě je to daleko každopádně na sezonu 2016 bych chtěl určitě vyjet... příští rok to moc nevidím jinak dneska jsem se pustil do takovýho toho domácího leštění ... zejtra budu pokračovat, další kybl šroubu atd jsou na chromování, tak doufám, že se to začne hejbat..
Mizlerek007 Odesláno 28. listopad 2014 Autor Odesláno 28. listopad 2014 tak jsem začal leštit hadice klimatizace, rozdělal jsem čelo, odstrojil el. motoru a chystám se to odstrojit na holej motor a kastly, bohužel jsem ochořel a dlé svého stavu to vidím na "ebolu" (rýma, kašel a takovej standard) takže si dám dlooouho pauzu a počkám asi na jaro jsem tlustej, takže se potřebuju věnovat zase fitku kynout můžu zase přes léto
radim.1008 Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 Čekal jsem tvojí fotku, když se budeš věnovat teď sobě. To máš pořád jen na discích před barákem?
Mizlerek007 Odesláno 29. listopad 2014 Autor Odesláno 29. listopad 2014 jj jsem línej stím hnout musim nechat obout 2 kola na předek a pujčit něco na zadek abych to odtáhnul někam do pryč
Wext Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 sakra Mízo, ty z toho uděláš ještě pěknou leštěnku jak tak koukám s takovou to bude jako nějaký americký bourák s těmi chromovými doplňky
Mizlerek007 Odesláno 29. listopad 2014 Autor Odesláno 29. listopad 2014 neboooj ... žádná amerika, jen drobnosti... každopádně se vše rozebere, spousta věcí se vymění, počínaje novejma šroubama, dorazama až po různá těsnění, když už to dělám, tak pořádně a nechci aby někde zůstal byť milimetr rzi nebo nějaký neplechy ošklivý každopádně i vana bude chromová alternátor, nějaký ty držáky a takový ty kraviny
Wext Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 Tak to jo, jinak když už se to dělá tak pořádně, to je pravda. Radši rok počkat ale pak můžeš mít čisté svědomí, že se udělalo vše, co bylo potřeba
Mizlerek007 Odesláno 30. listopad 2014 Autor Odesláno 30. listopad 2014 jn, každopádně se to bude dělat komplet, znova se udělá přední náprava, komplet zadní náprava, nově se zase natře podvozek, uděla se repas všech 4 brzdičů, vyměněj se kotouče a desky, i když tam moc dlouho nejsou, ale dám přednost děrovanejm at to líp vypadá a líp brzdí. Až se začnu trochu hejbat, tak vypustím klimu a vodu, vyndám chladiče a hadice a až zůstane holej motor, tak začnu uvažovat i o vyndání motoru až to bude hotový, jestli se povede, tak auto bude pouze na nějakej ten sraz a projíždku za lepšího počasí, jinak bude stát v garáži
Mizlerek007 Odesláno 30. listopad 2014 Autor Odesláno 30. listopad 2014 no brzo se z toho zbláznim když to do dvou let nestihnu, tak na to hážu bobek a pujde to na kusy
Recommended Posts