Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

hele tu mám taky v seznamu :D

bílá - lesk

bílá - perlěť

červená lesk alá alfa/ferrari

žlutá lesk renault RS

červená lucifer

modrá škoda octavie 2 RS

šedá lesk

bronzová metla škoda fabia

oranžová metla BMW M1

a v poslední řadě zpět stříbrná... 

pokaždé kombinace s černou perletí

Odesláno

tak bych si udělal nějakou upravu v PC jako nějaký viruál a pak by jsi měl jasno co se týče mého názoru tak šedou ne je to velice tuctová barva. jinak je to opravdu težké rozhodování no

Odesláno

Buď bych dal modrou octavia RS 2 a nebo tu bílou perleť .... oranžovou ani červenou bych nedával :) ty máš extra auto, tak si to auto zaslouží i extra barvu, které žádné coupé nemá ;)

Odesláno

Buď bych dal modrou octavia RS 2 a nebo tu bílou perleť .... oranžovou ani červenou bych nedával :) ty máš extra auto, tak si to auto zaslouží i extra barvu, které žádné coupé nemá ;)

Súhlas toto je naj výber !!  :)

Odesláno

ona ta modrá z Octavie II RS je pěkná ale ta origo co se na coupé dávala jako má třeba Wext je hezčí, jinak co se týče jedinečností určtitě bych šel do té bílé preleti bude to ojedinělé coupe a k bíle se hodí jaká koliv barva kol a doplňků

Odesláno

No právě, červená je taková už ohraná :D ale bílá, to tu snad ještě nebylo :D a navíc jak si představím ty černé zrcátka a černé kola k té bíle   :mrk  to by bylo něco :D 

Grlik: díky za pochvalu barvy :D to je snad jediné co je na tom mém vraku ještě pěkné :D No jo, modrá je prostě dobrá :D

Odesláno

No uvidíme jak to s barvou dopadne :D ještě je to daleko :)

každopádně na sezonu 2016 bych chtěl určitě vyjet... příští rok to moc nevidím :)

jinak dneska jsem se pustil do takovýho toho domácího leštění ... zejtra budu pokračovat, další kybl šroubu atd jsou na chromování, tak doufám, že se to začne hejbat..

post-21322-0-86144000-1416585716_thumb.j

post-21322-0-08726100-1416585733_thumb.j

post-21322-0-15897500-1416585749_thumb.j

post-21322-0-13287000-1416585771_thumb.j

Odesláno

tak jsem začal leštit hadice klimatizace, rozdělal jsem čelo, odstrojil el. motoru a chystám se to odstrojit na holej motor a kastly, bohužel jsem ochořel a dlé svého stavu to vidím na "ebolu" (rýma, kašel a takovej standard) :D takže si dám dlooouho pauzu a počkám asi na jaro :D jsem tlustej, takže se potřebuju věnovat zase fitku :D kynout můžu zase přes léto :)

post-21322-0-40875200-1417202238_thumb.j

post-21322-0-03775300-1417202256_thumb.j

Odesláno

:D sakra Mízo, ty z toho uděláš ještě pěknou leštěnku jak tak koukám :D s takovou to bude jako nějaký americký bourák :D s těmi chromovými doplňky :D

Odesláno

:D neboooj ... žádná amerika, jen drobnosti... každopádně se vše rozebere, spousta věcí se vymění, počínaje novejma šroubama, dorazama až po různá těsnění, když už to dělám, tak pořádně a nechci aby někde zůstal byť milimetr rzi nebo nějaký neplechy ošklivý :) každopádně i vana bude chromová :D alternátor, nějaký ty držáky a takový ty kraviny

Odesláno

Tak to jo, jinak když už se to dělá tak pořádně, to je pravda. Radši rok počkat ale pak můžeš mít čisté svědomí, že se udělalo vše, co bylo potřeba :) 

Odesláno

jn, každopádně se to bude dělat komplet, znova se udělá přední náprava, komplet zadní náprava, nově se zase natře podvozek, uděla se repas všech 4 brzdičů, vyměněj se kotouče a desky, i když tam moc dlouho nejsou, ale dám přednost děrovanejm at to líp vypadá a líp brzdí. Až se začnu trochu hejbat, tak vypustím klimu a vodu, vyndám chladiče a hadice a až zůstane holej motor, tak začnu uvažovat i o vyndání motoru :D až to bude hotový, jestli se povede, tak auto bude pouze na nějakej ten sraz a projíždku za lepšího počasí, jinak bude stát v garáži ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...