Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak tento tyzden by som cel vymenit olej kedze uz tak 3tis. km presluhuje....v aute je naliaty total 5w40 ale najskor objednam 10w40 lebo jak som sa docital pre ten motor je to vhodnejsie i ked ta 5w40 na moje prekvapenie niejak netecie z toho motora a ani to nerachoti ako stary verkel....som zvedavy co s tym spravi ta 10w40 :)

Odesláno

Já tam dávám 5W-40, je o něco dražší. Mám najeto 280tkm. Olej mi to nepapá, proto dávám 5W-40.

Taky jsem uvažoval o 10W-40, ale vždycky jsem tam dal 5W-40 :D

[upravil dne 27/8/12 12:05 od MilanF1]

Odesláno

ja som prave kukal na ceny a viem ze bol 5w40 asi o 1euro drahsi nedavno.....a kukam cil je drahsi o 10euro nechapem....(olejposta.sk z tade pbjednavam vzdy)

som si aj ja povedal ze skusim tam dat este tu 5w40 a toto mi spravia....

• O 2 týdny později...
Odesláno

minuly tyzden mi konecne dorazila zasielka oleja a vcera som ho nalial do auta.....nakoniec som sa rozhodol pre 5w40 ked tam bola uz naliata...filter som tam dal obycajny Fram....zatial vsetko vporiadku

post-27824-14109626730362_thumb.jpg

Odesláno

pridam par fotiak aby tu konecne vyzeralo k svetu a nie ako spinavy traktor :) ak bude cez vikend cas skusim najst niejake vhodnejsie prostredie na foto ako stale na dvorku :)

3ty7cr35eq5eajba24jerd2c2agsrbzh.jpg

[upravil dne 17/9/12 15:36 od pug306]

Odesláno

dneska ma auticko prijemne prekvapilo ked som absolvoval 200km cestu (100km rano a 100km vecer nazad) s piatimi ludmi a plnym kufrom za 5,2l

inak zajtra idem kuknut cotya peugeotacke disky....inzerat vyzera slubne tak dufam ze z toho nieco bude :)

Odesláno

krtek 2: zatial si ju nemam preco zatierat...

inak som dneksa doviezol nove kolesa vyzeraju pekne a podla mna za dobru cenu

len to 307ckove ETecko budem musiet vyriesit podlozkami (nvm ci s dlhymi srobami alebo na pekno priskrutkovane k naboju)

foto robena len narychlo

post-27824-14109626917885_thumb.jpg

[upravil dne 19/9/12 13:17 od pug306]

Odesláno

tak dneska som ich skusal nahodit a dopadlo to ako som si myslel....dopredu by sa este zmestili ale vzadu do uz drelo :(

chuck11 : nj 15mm to by bolo akurat len som cital vseliake rozporuplne diskusie odladom podloziek na dlhych sroboch ze to je poznat na nervoznom jadnom prejave....preto sa mi zda

rozumnejsia volba 25mm srobovacie i ked tie su podstatne tazsie a budu pri nich viac trpet loziska

ak mate niejake osobne skusenosti pri 406kach mozte sa podelit :)

Odesláno

já teda mám na 406tce 18\" kola a 20mm podložky samozřejmě delší šrouby a úplně v pohodě žádný projevy to nemá ;) takže bych volil ty 15 mm podložky jak psal chuck11 a delší šrouby a vůbec bych to neřešil :papa

Odesláno

mám podložky tuším 2-2,5 vzadu na dlouhých šroubech při použití ráfku 8J x 17 ET15 a i přes to že mám celkové ET v mínusových hodnotách je jízda velice dobrá zkrátka to sedí jak přibitý k zemi takže se toho vůbec neboj...ale myslím že pokud budeš dozadu dávat jen 15mm podložku budeš zklamanej protože kolo bude ještě stále dost zalezlé v blatníku. dozadu bych dal určitě 25 mm podložku a co se týče hmotnosti o které zde mluvíš tak ta je zanedbatelná..teda pokud to nechceš dělat jako nějací blázni z oceli :D

Odesláno
co se týče hmotnosti o které zde mluvíš tak ta je zanedbatelná..teda pokud to nechceš dělat jako nějací blázni z oceli :D

tak urcite tam budem davat duralove....ja som myslel tie napevno srobovacie ze tie su o dost tazsie lebo jadro tam musi byt ocelove

ale uz som viacmenej rozhodnuty ze vezmem 2,5cm na dlhych sroboch...som nasiel jedneho distributora co to predava za 90eur + stoby co sa mi zda ako prijatelna cena

[upravil dne 22/9/12 14:58 od pug306]

Odesláno

Tady přece vůbec nejde o hmotnost podložek, ale o to že se zvětší páka kterou působí síla na nápravu. Samotná hmotnost podložky je proti tomu samozřejmě zanedbatelná.

Odesláno

s tym ratam ako konecna hodnota ET 6 si myslim neni niejak extra alarmujuca.....som skor myslel ze naco tam pchat ocel ked je dural rovnako dostupny....predsa len vaha kolesa vpliva na spotrebu....i ked pri celkovej vahe kolesa cca 10kg a podlozky cca 1kg je to zanedbatelne ale aspon budem mat lepsi pocit :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak trvalo to trosku dlhsie ale podlozky uz mam doma...nakoniec som nekupoval nove ale pouzivane spolu s \"novymi\" diskami lebo to bolo za priatelnu cenu :)...(tie su na aute len docasne.....cotya uz na auto cakaju ale bohuzial si uz asi budu musiet pockat na leto)

niejake foto podloziek (21mm hrubka)

r388txhfh78d52hmks8v7cvnv7bbx9ws.jpg

[upravil dne 25/10/12 17:06 od pug306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...