Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zabouchlé klíče - jak otevřít 206ku?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dnes jsem zjistila nemilou věc. Můj ani ne dvouletý syn mi ztratil klíčky od 206ky s dálkovým centrálem. Včera jsem přijela a zamkla auto před domem, dnes jsem však klíče už nenašla. Čtyři hodiny jsme lezli v kleče po bytě, ale nenašli. Doufáme jen, že je nevyhodil do odpadků, ty už jsou pryč. :roll

Shodou blbých náhod zůstaly náhradní klíče v autě, střídáme se o auto a zapomněla jsem je babičce ten den předat, nikdy předtím v autě nebyly a náhoda je fakt blbec. :mad:

Neznáte nějaký způsob jak to otevřít, aby nás to nestálo majlant? Nerada bych rozbíjela okénko, ohnula dveře apod. Novej klíč s dálkovkou se mi už tak dost prodraží, náhradní jí nemají a otevřít klíčem mi jde jen zámek u spolujezdce. Zámek u řidiče byl rozbitý už když jsme auto koupili. Jestli nakonec budu volat zámečníka, levný to asi taky nebude. :myslim

Díky předem za radu :)

Odesláno

Podle toho jak moc to spěchá.Jedna varianta s trochu větším časovým odstupem by tu byla. Jestli nebyly měněny zámky a zároveň klíče tak se dá u Peugeotu objednat planžeta podle VIN kódu.Pak si odemknout a vzít klíč origo.

Odesláno

Cihlou? :-DDD

Néééé... já myslím, že se nějaký šikula najde. Ale nejspíš Ti to neřekne... V některých hospodách by se taky jistě nějaký \"šikula\" našel... ;-)

Odesláno

Mno, vzhledem k tomu, že je to jediný auto co máme, tak to celkem spěchá :(

... a vzhledem k tomu, že je víkend, právě obvolávám kámošky a kámoše v hospodách, ale zatím mi kromě novýho okýnka z vrakárny taky nic neporadili :cool: To naštve. Vždycky, když jsem se vracela k autu zkontrolovat, jestli jsem zamkla, našel se nějakej chytrák co se mi vysmíval... že je to stejně zbytečný a on by moje auto za 3 minuty otevřel, jenže takový starý střepy už se prej stejně nekradou. A teď... nikdo se k tomu v reálu nemá. :nevim

Odesláno

No ofiko verze je taková.. páčidlem odpáčit zadní dveře... jen trošku nic se jim nestane.. narvat pod to nafukovací vak a přifouknout, vznikde drážka kam strčíš drátek a vyháčkuješ tu packu na tapecu...

Osobně jsem to nikdy nezkoušel :D

Osobně bych prošel nejprve zda není nějaké okýnko přiotevřene.. kudy by šlo prostrčit nějakej nástroj na vyháčkoování :)

Odesláno

provázkem se smyčkou, protáhnout za dveře,smyčnu navléknout na kolík našponovat a vytáhnout, je to komplikovaný vysvětlovat ale dá se to při trochu šikovnosti otevřít.

Odesláno

Zavolat zámečníka, tyhle obyč zámky nějsou žádný problém. Číňan prodává sady na tyhle zámky za pár korun, takže je to celkem rozšířené. Cena cca 1000,- ale zase není problém s opravou...

Odesláno

Ten kolík má trojúhelníkový tvar nahoře do špičky, takže jedině do něj zkusit šťouchat ohnutým drátem, nebo takovou tu svorku na lankách a tu nikdo nemáme. Ani přes ten kufr jsme se tam nedostali, je to moc nafest, vůbec to nechce povolit ani o kousek, jen jsme to tam trochu zohýbali. :roll

Zvon, tenisák ani neodymový magnet nezabraly, takže asi zbývá jen zítra ten zámečník. :fnuk

...a pozítří určitě najdu klíč! Někde, kde by ho nikdo nečekal - třeba v podělaných plenkách. :potlesk

Odesláno

Tak vyřešeno bez zámečníka, chtělo to jen víc trpělivosti. Bohudík, zadní okýnka nejsou elektrická. Tak dlouho jsme viklali zadním okýnkem nahoru a dolů, až jsme ho stáhli na prostrčení tyčky, a pak už to šlo jako po másle. :super

:xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...