poldy Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 predpokladam ze aj tu v anglicku platia rovnake pravidla ako v normalnej europe ale mozno som cosi v autoskole nepostrehol, krizovatku som prekreslil na normalnu kde sa jazdi vpravo nie vlavo vozidlo 1 zastavi v krizovatke vpravo a vyhodi blinker dolava (mozno vystupuje spolujazdec, mozno sa ide otocit v krizovatke, alebo neviem), dava prednost protiiducemu 3 vozidlo 2 (ja) obchadza (bezpecne) vozidlo 1, ktore sa v tom istom momente rozhodne vojst spet na cestu a (bud sa otocitalebo pokracovat rovno, to uz neviem) 1 aj 2 rychlo na brzdy a nastastie ani skrabnutie, ale vyzeralo to ze 1 by si stal za svojim ze prednost mal on a nie ja ... [upravil dne 30/6/12 18:51 od poldy] [upravil dne 29/10/12 20:14 od poldy] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Ježiš, Když ma blinkr doleva tak ho předjet nesmíš, a už vubec né v křižovatce Citovat
Vítek1 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 pise v anglii tak nevim jestli neblikal k chodniku? Citovat
FrantaCV Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Taky píše, že jí překreslil na pravostranný provoz. Můžeš být rád, že se to obešlo bez škrábanců - náhrada by šla z Tvojí kapsy - jednoznačně Tvoje vina. Citovat
poldy Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 ano ale preco clovek zastane vpravo ked dava blinker dolava a rozbehne sa az ked som vedla neho ... to 3 som nakraslil moc blizko, bolo uz mozno 5 m za krizovatkou a on este stale cakal, nevadi asi naozaj moja blbost, ze nesmie predchadat v krizovatke som naozaj nevedel, len to vyzeralo ze tam ostane stat tak naco cakat prekreslene cislo 3 v prvom prispevku [upravil dne 30/6/12 18:52 od poldy] Citovat
FrantaCV Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Třeba se opravdu chtěl otočit což na neřízené (světly nebo policajtem) křižovatce může a dával přednost protijedoucímu vozidlu, nebo měl jiný důvod. Na to by ses ho musel zeptat ale na to už je asi pozdě. V každém případě je to o znalosti pravidel silničního provozu. V situaci, tak, jak jsi ji zakreslil, má \"Černého Petra\" vozidlo 2. Citovat
poldy Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 a to ja ked sa podobnym sposobom otacam v krizovatke tak si radesj pockam ... zas som o cosi mudrejsi, tu v UK by bola z toho exkluzivna poistna udalost vdaka za vysvetlenie Citovat
poldy Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 tak tu mam dalsiu situaciu ... dufam ze nevadi ze jazdime po opacnej strane ... na videu vidno smerovku no kym som to nehodil do compu prisahal by som ze ju nemal ... ale aj tak je normalne predbiehat z opacnej strany a este pred vyjazdom z kruhaca? viem mohol som ho pustit ale vacsinou sa tam ludia len vytiskaju z pruhu a vratia sa s5 do vlastneho video Citovat
AnotherOne Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Toto nie je predbiehanie ale súbežná jazda, smerovku dával, zle si bol zaradený ty. Citovat
poldy Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 oba pruhy idu tam de som siel ja, take je aj vodorovne znacenie, clovek co chce doprava ma byt v tom pruhu de som ja, este aj na kurze mi to bolo tak vysvetlene ... [upravil dne 29/10/12 20:55 od poldy] Citovat
AnotherOne Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Veď áno on sa do toho pruhu chcel dostať len si mu to neumožnil. Citovat
poldy Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 nejdem sa moc hadat ale z kruhaca vychadzal az po mne a obiehal ma v pruhu ktory ide len rovno, zo zvyku ze len trochu vosiel do mojho pruhu ako to robi 90% taxikarov som ho samozrejme nepustil, ale na poslednu chvilu sa tisnut do spravneho pruhu slusne tiez nieje a nebol to navstevnik, registracka je z toho isteho mesta Citovat
punkac Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 http://www.vsechny-autoskoly.cz/zakon_o_provozu_na_pozemnich_komunikacich/vyhybani/ projdi si to Citovat
poldy Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 asi iny kraj iny mrav doma som sa cudoval preco su niektory vo vonkajsom pruhu a idu okolo celeho kruhaca ...som si dal robotu a nasiel ako to funguje tu a hla: Pred prijazdom na kruhovy objazd si vsimajte vsetky informacie ktore su k dispozicii (dopravne znacky, semafory, vodorovna znacenie), nasmeruju vas do spravneho pruhu. Mali by ste -pouzivat zrkadla vo vsetkych fazach -rozhodnut sa co najskor ktory vyjazd pouzijete -dajte prislusny signal (smerovka), nacasujte ho aby ste nezmiatli dalsich ucastnikov premavky -budte v spravnom pruhu -upravte svoju rychlost a polohu aby vyhovovali dopravnym podmienkam, majte na vedomi rychlost a polohy vsetkej dopravy okolo vas Pri pouziti stredneho vyjazdu (toto sa neda prelozit normalne, proste ked idete rovno) -pri vjazde na kruhovy objazde nesignalizujte -pouzite lavy pruh alebo stredny (pravy) na viacpruhovom kruhovom objazde (majte na vedomi dopravne znacenie, semafory, vodorovne znacenie) - zostante v pruhu pokial pokial nejdete opustit kruhovy objazd -signalizujte vyjazd z kruhoveho objazdu az po minuti predosleho vyjazdu takze pokial je vodorovne znacenie pre jazdu rovno v oboch pruhoch, vodic sa zaradi do spravneho \"hociktoreho ale pravy je rychlejsi\" uz pred kruhovym objazdom. Vpravo doprava, vlavo dolava a oba aj rovno a takym istym sposobom kruhac aj opusti, presne ako na obrazku. Ta bora bola sa zaradila do pruhu asi 500m pred kruhacom a 500m je dost na preradenie sa do spravneho mozno sa nato inak pozera z videa a inak ked sedi clovek v aute a vedla seba ma niekoho co chce prejst cez jeho pruh ... toto bolo o centimetre aj ked tam vidno mozno meter miesta ale kapota je daleko vpredu ... nejazdim jak debil, len som vzdy v rychlejsom pruhu a tychto kruhacov je tu moc Komentar mojej segry: tam je to v pohode, mne sa tam poobede babka zaradila zprava dolava hned ako vysla na kruhac ... [upravil dne 30/10/12 08:38 od poldy] Citovat
Laďa Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 poldy já jsem s tebou. Taky si myslím, že tě omezil. On si asi na poslední chvíli uvědomil že chce odbočit. Citovat
poldy Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 dakujem a tu takmer cele video, niesom sam co sa drzi vnutorneho pruhu pokial je to mozne, sorry za zvuk, video maker mi to nedokazal vypnut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.