Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Pri dnesnej jazde domov mi nieco zachrcalo v motori, a zacalo to piskat. Akonahle dam plyn, piskanie zacne, a cim vyssie otacky, tym viac to piska. Pocut to neskutocne, neviem ci to odislo turbo alebo co... Ale na druhej strane, tah ma, sprava sa normalne ale jazdit na nom nebudem. V pondelok idem do peugeot servisu, ale aj tak sa pytam, ci nemate nejake napady co to moze byt? :(

Odesláno

No, poviem to takto - vsetko ide normalne, iba ten zvuk... Nepocitujem rozdiel v jazde. A diagnostiku nemam poruke....

[Edited on 30/6/12 17:37 by andrex]

Odesláno

V peugeote diagnostikovali turbo. Mate niekto skusenosti s pokazenym turbom? mam na mysli ci uz niekomu odislo a odkial ho kupoval, ci ho daval robit v origo servise, alebo vymenu zvladnu aj normalne autoservisy, co sa najviac oplati a podobne... Vdaka za vsetky rady.

Mimochodom - ked som sa spytal peugeot servisaka na cenu opravy = 1500 repas, 1800 nove turbo + nejake tesnenia, oleje a podobne... skoro ma trafilo

[Edited on 2/7/12 16:51 by andrex]

Odesláno

Ja som menil turbo, ale za kus...

Robota na dost dlho... je dost zasite a je narocne ho odtial vytiahnut...

Oficialny Peugeot radsej neries... nedoplatis sa...

Ked mas zaujem ozvi sa cez SZ

Odesláno

28 000 kč s robotou je cca +/- nejakých 1000 €, čo je vždy lepšie ako 1800 € iba za turbo bez roboty. Ale aj tak je to dobrá petelica.

[upravil dne 3/7/12 07:07 od marko306]

Odesláno

takze. svokor mojho brata ma znameho, ktory je vlastnikom Turboservisu. ked pozrel ma motor tak prve co zbadal boli krive lopatky turba. druhe na co sa prislo - EGR ventil. pisal chybu uz davnejsie, dostal som vsak odporucenie od ineho mechanika ze s pokazenym egr sa da v pohode jazdit. omyl. egr vracia plyny do spalovania a taktiez do turba. ked je EGR pokazeny, prehrieva ho do zerava a deformuje lopatky v turbe. tym padom sa ohybaju a nakoniec sa zlomia a turbo je v riti. zdrbal ma ze som mohol usetrit prachy za turbo. v kazdom pripade kedze je to cez znamost, Garrett nove turbo s novym stredom - 530 EUR, novy olej gumicky tesnenia 60 EUR + robota okolo stovky. lepsie ako klincom do oka. zaroven je v tom vycistenie EGR ventila, a podobne prace okolo toho....

[Edited on 3/7/12 22:51 by andrex]

[Edited on 3/7/12 22:54 by andrex]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...