Michael coupé Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Je tu nekdo kdo je schopny mi vymenit olej v automatu kdyz si dovezu olej ? Citovat
Michael coupé Odesláno 10. červenec 2012 Autor Odesláno 10. červenec 2012 Tam uz ne :-( kdyby nekdo byl pripadne mel treba prevodovku z 2.7hdi na prodej mel by jsem zajem,diky Citovat
dodo407sw Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 ? sa nieco nepodarilo?? najprv si chcel menit olej a teraz prevodovku hned? Citovat
Agrafik Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Sháníš převodovku a měníš olej??? To už bude asi něco špatně? Citovat
Rotorhead Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 jenom pro zajimavost, pri jakem najezdu KM ti ten automat umira ??? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 ked sa o neho staras neumrie nikdy To si nemyslim Pretoze aj ked v nom menis pravidelne olej, a zachadzas s automatom tak ako sa ma, tiez maju nejake jeho sucasti nejaku zivotnost Ale zase, nikto nevie, ako sa s automatom zachadzal majitel pred tebou, resp. malokto z nas si tu kupuje auto s 2.7 hdi a automatom ako nove s predajne ... Tiez by ma zaujimalo preco strakimu uz nie ... Inak by som to nechal na nejaku \"specializovany\" servis na prevodovky, pripadne si rovno priplatil za vymenu oleja v autorizaku ... U VW passat s DSG vysla vymena v autorizaku, ked si si priniesol vlastny olej lacnejsie, ako v \"specializovanych\" servisoch na prevodovky ... Ale mozno to je u PSA ine ... Citovat
Y2K Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 tak si nemysli to bolo samozrejme obrazne povedane a vo vseobecnosti, tak ako bola polozena otazka, nie kolko majitelov predtym a podobne v pazote ti povedia ze oni sa toho chytat nebudu ze tam je dozivotna napln a ked chces aj tak vymenit dakde inde aj tak ti daju zly olej [upravil dne 10.7.2012 16:06 od Y2K] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Tak my sme to riesili len vo VW ... Passat 2.0 TDI s DSG = 184 Eur cena dokopy aj za kupu oleja, aj za material ... Pokial by si olej kupoval tam, cena by bola bez par Eur 200 ... Olej ale kupoval s tym, ze netusil, ze v ostatnych \"spolocnostiach\" zaoberajucich sa vymenou oleja v automatoch zaplati za pracu viac ako vo VW, inak by ani ten olej neriesil V pezote sice o dozivotke tvrdia, ale ked ich poziadas, olej ti vymenia Urcite ta nevyzenu prec, ze nechcu kšeft Citovat
DanculD Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Hej, sice ti ho po prehovarani vymenia ale ked vidis ako pri prehovarani blednu, tak sa ich opytas ci to uz niekedy robili a odpovedia ti ze nie, tak neviem ci by si sa rychlo neotocil a neutekal kade lahsie. Osobna skusenost. Potom som nasiel kontakt na LuboMT a to je fakt profik, radost pozerat. [upravil dne 10.07.2012 23:38 od DanculD] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 To bude asi silno zalezat od servisu Nechce sa mi verit, ze vsetky servisi PSA v ČR a SK to nevedia Napriklad v Trnave v Peugeote robili na 307 cke 1.6 HDI veci, ktore v BA nikto robit nechcel ... Ale zase s klampiarskej stranky vyrovnania nosnika boli \"vysrany\" a zase v Citroene v Trnave tu klampiarinu spravili jak páni na milimeter presne ... Takze ono by to asi chcelo zistit stav v onom danom servise ... Prve co by som oslovil je autorizak, ak by to zobrali, staci si zavolat technika, co to bude robit, das mu par otazok, a vies na com si ... Keby toto neslo, hladal by som alternativy ... Lenze s takymito vymenami ti to mozu \"dosrat\" uplne vsade, aj u majstrov co cely zivot robia len prevodovky ... A ked sa ich spytas ci to robili, povedia ze urcite ano, len aby si im ten kseft dal, a oni zarobili ... Citovat
Michael coupé Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 ono neco je spatne v te prevodovce ,ale nikdo poradne nevi co ,nekdo rika hydromenic nekdo hydroblok , olej chci menit jen z duvodu ujisteni se zavady , navic auto mam v inzerci na prodej ,ale kdyby se objevil nekdo kdo tu prevodovku ma na prodej ,tak to necham vymenit at je vse ok ,chci znovu 607 , znovu 2.7hdi ,ale jen novejsi . Jinak auto ma nabehano 130tkm ,prodaval jsem ja osobne nove v roce 2005 ,po ukonceni leasingu jsem s dotycnym mluvil a nabidl mi ho ,tak jsem ho vzal ,auto jeydilo dalky ,ale olej asi moc neresily a to bude kamen urazu ,ale kdo vi straki ma to same a taky mel problemy ted vymenil hydroblok a vse paradni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.