Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
ked sa o neho staras neumrie nikdy ;)

To si nemyslim :D

Pretoze aj ked v nom menis pravidelne olej, a zachadzas s automatom tak ako sa ma, tiez maju nejake jeho sucasti nejaku zivotnost :)

Ale zase, nikto nevie, ako sa s automatom zachadzal majitel pred tebou, resp. malokto z nas si tu kupuje auto s 2.7 hdi a automatom ako nove s predajne ...

Tiez by ma zaujimalo preco strakimu uz nie ...

Inak by som to nechal na nejaku \"specializovany\" servis na prevodovky, pripadne si rovno priplatil za vymenu oleja v autorizaku ...

U VW passat s DSG vysla vymena v autorizaku, ked si si priniesol vlastny olej lacnejsie, ako v \"specializovanych\" servisoch na prevodovky ...

Ale mozno to je u PSA ine ...

Odesláno

tak si nemysli :P

to bolo samozrejme obrazne povedane a vo vseobecnosti, tak ako bola polozena otazka, nie kolko majitelov predtym a podobne ;)

v pazote ti povedia ze oni sa toho chytat nebudu ze tam je dozivotna napln :D

a ked chces aj tak vymenit dakde inde aj tak ti daju zly olej :D

[upravil dne 10.7.2012 16:06 od Y2K]

Odesláno

Tak my sme to riesili len vo VW ...

Passat 2.0 TDI s DSG = 184 Eur cena dokopy aj za kupu oleja, aj za material ... Pokial by si olej kupoval tam, cena by bola bez par Eur 200 ... Olej ale kupoval s tym, ze netusil, ze v ostatnych \"spolocnostiach\" zaoberajucich sa vymenou oleja v automatoch zaplati za pracu viac ako vo VW, inak by ani ten olej neriesil :)

V pezote sice o dozivotke tvrdia, ale ked ich poziadas, olej ti vymenia :) Urcite ta nevyzenu prec, ze nechcu kšeft :)

Odesláno

Hej, sice ti ho po prehovarani vymenia ale ked vidis ako pri prehovarani blednu, tak sa ich opytas ci to uz niekedy robili a odpovedia ti ze nie, tak neviem ci by si sa rychlo neotocil a neutekal kade lahsie. Osobna skusenost. Potom som nasiel kontakt na LuboMT a to je fakt profik, radost pozerat.

[upravil dne 10.07.2012 23:38 od DanculD]

Odesláno

To bude asi silno zalezat od servisu :)

Nechce sa mi verit, ze vsetky servisi PSA v ČR a SK to nevedia :)

Napriklad v Trnave v Peugeote robili na 307 cke 1.6 HDI veci, ktore v BA nikto robit nechcel ... Ale zase s klampiarskej stranky vyrovnania nosnika boli \"vysrany\" a zase v Citroene v Trnave tu klampiarinu spravili jak páni na milimeter presne ...

Takze ono by to asi chcelo zistit stav v onom danom servise ... Prve co by som oslovil je autorizak, ak by to zobrali, staci si zavolat technika, co to bude robit, das mu par otazok, a vies na com si ...

Keby toto neslo, hladal by som alternativy ... Lenze s takymito vymenami ti to mozu \"dosrat\" uplne vsade, aj u majstrov co cely zivot robia len prevodovky ... A ked sa ich spytas ci to robili, povedia ze urcite ano, len aby si im ten kseft dal, a oni zarobili ...

Odesláno

ono neco je spatne v te prevodovce ,ale nikdo poradne nevi co ,nekdo rika hydromenic nekdo hydroblok , olej chci menit jen z duvodu ujisteni se zavady , navic auto mam v inzerci na prodej ,ale kdyby se objevil nekdo kdo tu prevodovku ma na prodej ,tak to necham vymenit at je vse ok ,chci znovu 607 , znovu 2.7hdi ,ale jen novejsi .

Jinak auto ma nabehano 130tkm ,prodaval jsem ja osobne nove v roce 2005 ,po ukonceni leasingu jsem s dotycnym mluvil a nabidl mi ho ,tak jsem ho vzal ,auto jeydilo dalky ,ale olej asi moc neresily a to bude kamen urazu ,ale kdo vi straki ma to same a taky mel problemy ted vymenil hydroblok a vse paradni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...