Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějak se mi v poslední době zpomalil můj domácí PC. Dal jsem dotaz na včera zmíněné forum.viry.cz, kde jsem požádal o preventivní prohlídku PC - poslali mi nějaký postup co mám dělat, ale nějak si s tím nevím moc rady (lépe řečeno - žvatlá to na mně místy engliš a nechci něco podělat víc než momentálně možná je). Nechce se někdo ideálně zítra přes den zastavit na Letný na kafčo?

Odesláno

Ja osobne bych to spis resil zalohovanim dat a preinstalaci systemu, vetsinou jakekoliv zpomaleni (brutalnejsiho razu) je proste tim, ze ten pocitac je plnej bordelu. Rozumej: her, ktere se hrali jednou a uz se nehraji, demoverzi ruznych programu, zbytecnych pluginu do IE/FF, atp.. A protoze plati pravidlo, ze vsechno souvisi se vsim, dochazi k celkovemu zpomaleni systemu (bezi sluzby, ktere se nepouzivaji a akorat vytezuji procesor, zabiraji misto v RAM -- system musi casto swapovat, ...).

Ja se klidne zastavim, z kancelare (vltavska) to nemam daleko, ale nejdriv bych mohl asi v pondeli.

Odesláno
Necheš vzít kluka a PC na výlet do Jižních Čech ? :D

a nebo ho vyzvednu ja a az mi prijde vyplata, dovezu ti ho na hrani, zatimco budeme s oldou uzivat slunecneho pocasi a volna :D:D

Odesláno

jojo, pinďoury prostě časem zahnívají až je to neúnosný a čistá instalace je jediná možnost. Navíc dost často to bývá i nejrychlejší možnost která vede k rozumnému výsledku. O víkendu přeinstalovávám náš Obyvákovej... už se skoro nehejbe...

Odesláno
Necheš vzít kluka a PC na výlet do Jižních Čech ? :D

a nebo ho vyzvednu ja a az mi prijde vyplata, dovezu ti ho na hrani, zatimco budeme s oldou uzivat slunecneho pocasi a volna :D:D

Na takovou práci potřebuju klid ;)

Odesláno

Jo, kdybych měl tenhle týden čas ... :roll

Každopádně už jen podle toho, jak tě znám a dle mého odhadu bych to viděl taky na kompletní reinstal. Tzn. záloha - format - instalace. Myslím, že to bude nejspolehlivější řešení, abys měl zase na pár let klid ;)

Když bys mohl na pár dní PC oželit - přivez mi ho do práce a za dva dny bych to měl sfouklý ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...