Medvěd Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Nějak se mi v poslední době zpomalil můj domácí PC. Dal jsem dotaz na včera zmíněné forum.viry.cz, kde jsem požádal o preventivní prohlídku PC - poslali mi nějaký postup co mám dělat, ale nějak si s tím nevím moc rady (lépe řečeno - žvatlá to na mně místy engliš a nechci něco podělat víc než momentálně možná je). Nechce se někdo ideálně zítra přes den zastavit na Letný na kafčo? Citovat
koblih69 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Necheš vzít kluka a PC na výlet do Jižních Čech ? Citovat
švejk Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Ja osobne bych to spis resil zalohovanim dat a preinstalaci systemu, vetsinou jakekoliv zpomaleni (brutalnejsiho razu) je proste tim, ze ten pocitac je plnej bordelu. Rozumej: her, ktere se hrali jednou a uz se nehraji, demoverzi ruznych programu, zbytecnych pluginu do IE/FF, atp.. A protoze plati pravidlo, ze vsechno souvisi se vsim, dochazi k celkovemu zpomaleni systemu (bezi sluzby, ktere se nepouzivaji a akorat vytezuji procesor, zabiraji misto v RAM -- system musi casto swapovat, ...). Ja se klidne zastavim, z kancelare (vltavska) to nemam daleko, ale nejdriv bych mohl asi v pondeli. Citovat
švejk Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Necheš vzít kluka a PC na výlet do Jižních Čech ? a nebo ho vyzvednu ja a az mi prijde vyplata, dovezu ti ho na hrani, zatimco budeme s oldou uzivat slunecneho pocasi a volna :D Citovat
koblih69 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 jojo, pinďoury prostě časem zahnívají až je to neúnosný a čistá instalace je jediná možnost. Navíc dost často to bývá i nejrychlejší možnost která vede k rozumnému výsledku. O víkendu přeinstalovávám náš Obyvákovej... už se skoro nehejbe... Citovat
koblih69 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Necheš vzít kluka a PC na výlet do Jižních Čech ? a nebo ho vyzvednu ja a az mi prijde vyplata, dovezu ti ho na hrani, zatimco budeme s oldou uzivat slunecneho pocasi a volna :D Na takovou práci potřebuju klid Citovat
Marcel00 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 jojo, pinďoury prostě časem zahnívají až je to neúnosný... aspon viem co ma o par rokov caka... musim si to este uzit... Citovat
koblih69 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Marcel00 prosím tě dyť si poslední dobou stejně honíš jenom pavouka Citovat
Marcel00 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 sem ho na slunci vyzdimal az uschnul Citovat
švejk Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Na takovou práci potřebuju klid jsi asi spatne pochopil my bysme ti nechali s oldou klid a uzivali volna, zatimco ty bys doma v klidu pracoval Citovat
koblih69 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 sem ho na slunci vyzdimal az uschnul Já to na sluníčku nedělám, ale stejně jsi mě zarazil, raději tu masturbaci omezím. Citovat
Marcel00 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 koblizku koblizku... ja porad mluvim o pavouckovi co mi v aute uschnul... Citovat
MJSytic Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Jo, kdybych měl tenhle týden čas ... Každopádně už jen podle toho, jak tě znám a dle mého odhadu bych to viděl taky na kompletní reinstal. Tzn. záloha - format - instalace. Myslím, že to bude nejspolehlivější řešení, abys měl zase na pár let klid Když bys mohl na pár dní PC oželit - přivez mi ho do práce a za dva dny bych to měl sfouklý Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 myslim že tolik šalku kavy za jeden den nikdo nevypije:D Citovat
švejk Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 myslim že tolik šalku kavy za jeden den nikdo nevypije:D no, abys nebyl prekvapenej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.