Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bubliny na zadních dveřích  

1 hlas

1. 1. Bubliny na zadních dveřích

• 1. Ano mám tam taky bubliny
      20
    • 2. Ne nic jsem neobjevil
      7
    • 3. Raději tam nekoukám
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak dávám hlasovat kolik lidí má na 407 SW bubliny na zadních dveřích. Já už mám dveře zpátky z lakovny, ale obhlížel jsem další 3 SW a je to na všech.

Pro ty kteří žijí v bláhové nevědomosti: mrkněte do rohů té stříbrné lišty s nápisem PEUGEOT, která kryje osvětlení SPZ - začíná to obvykle v levém spodním rohu, ale pokud jí sundáte najdete to po celé délce spodní hrany případně i pod SPZ. Nejdříve je to jen zoxidovaný pozink, který zvedne lak, pokud se to nechá začne to rezivět. Já to chytil včas a měl jsem jen 2 náznaky rzi.

Těm kdo to mají náhodou OK doporučuju to podlepit transparentní fólií

Koukejte pozorně je to vidět velmi špatně

;):papa

[upravil dne 28/6/12 10:32 od koblih69]

Odesláno

Chyba je podle mě v tom, že ta lišta trochu odstává, pod tu hranu se dostává prach a vibracemi auta i tím, že za to občas někdo dvěře zavírá... se v tom laku odělá trhlinka která zavlhne. Takže u mě vše podlepit transparentní fólií s přesahem cca 1 mm, lištu a ostatní věci ještě lehce podlepit silikonem a mělo by to držet.

Odesláno

Taky jsem ji podlepil folii, ale silikon jsem nepoužil. Nějak mě to nenapadlo.:D

Jinak s tou příčinou s tebou souhlasím, taky si myslím že je to tím.

Odesláno
Medvěde já taky. Dokonce tato argumentace nepomohla ani při uplatnění záruky.:D

:xvul Kdysi jsem měl od firmy fungl novou dodávku Mazda E 2200. Tohle auto mělo z výroby takovou zvláštní vychytávku - aby se dodávka dala snadno předělat na 6ti místné kombi nebo 9ti místný mikrobus, měla v kastli připravené otvory a do nich se buď umístila okna nebo plech (vše do gumy). No a dodávky pod těma gumama nádherně hnily. Když jsem u dvouletého auta zjistil na autě puchýřky, jeli jsme s majitelem firmy do servisu korozi reklamovat. V servisu se podívali do garanční knížky a zjistili, že nemáme ani v 50 000 km, ani ve 100 000 km oštemplovanou prohlídku karoserie (nezájem, že jsme jezdili trvale k nim a že jsme vždy objednávali prohlídku dle ujetých km - prohlídka kastle prý se připlácí a když jí nemáme, tak jaká záruka?). Nakonec nám technik sdělil, že záruka se stejně vztahuje na prorezavění a tady jsou \"jen\" puchýřky, díry tam určitě do 5ti let, do kdy platí záruka na prorezavění kastle, stejně nebudou.

Tak jsem mu řekl, že za 5 let mi neshnila ani Š 1203, na což pokrčil rameny a přestal se o nás zajímat.

Holt dnešní auta jsou dělána na pár let provozu a pak - sbohem a šáteček (to jen my předpokládáme, že když dáme balík ve výši několikaměsíčního příjmu, že bychom měli koupit něco, co nějaký ten pátek v pohodě bude sloužit).

[upravil dne 28/6/2012 11:05 od Medvěd]

Odesláno

tahle zavada mi nestoji za penize investovaneho do lakovania celych dveri vratane odstrojenia a dalsich

serepticiek okolo... :aut

je to len auto... preco ma byt tak dokonale a vlastne zdravie si nicime sposobom zivota ? ;)

Odesláno
aj ja mam taky 2cm pasik z bublinkami skoro pri strede listy... len som akosi nepochopil ako to myslis s podlepenim transparentnou paskou... :myslim

To neřeš, až to buduz dělat tak to nafotím a dám sem a bude jasno, ne?

Jinak jeslti to stojí nebo nestojí za to samozřejmě věc názorů, já nechtěl aby se to zhoršovalo, takže jsem to chtěl dobře oštřit. Prostě si holt tenhle týden nekoupím žádný hodinky :D

Odesláno

Já mám 6/2007 těch bublin jsem tam měl cca 20. Všimnul jsem si při leštění té jedné maličké v růžku stříbrné lišty. Nebýt toho, že jsem moc poctivej a snažil se to opravit co nejlíp, očistil bych to, opravil ten kousek a nic... ale já tu lištu sundal :D

Opravu pak nafotím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...