ozzy56 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 no většina by chtěla ještě více,než je kupní cena a AAA jim to nechce dát Citovat
Tommy002 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Cca před měsícem jsem u nich chtěl koupit auto. Nechal jsem si poslat smlouvu předem - operátorka nebyla moc nadšená, prý se to standartně nedělá. Na smlouvu koukla moje dvorní právnička a říkala, že je to smlouva, kdy oni můžou vše a já nic...Tudíž stejně to bude i s prodejem. Kolega z práce jim před týdnem prodal Fábii za 40 000Kč a tenhle týden mu volali, že to má propálený ventily a ať jim 15 000 vrátí (ukecal to na 5 000). Takže dobře rozmýšlejte... Vzor kupni smlouvy_AAA.pdf Citovat
Tommy002 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Ještě všeobecné obchodní podmínky Vseobecne_obchodni_podminky.pdf Citovat
koblih69 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Co se týká stáčení tak abych byl přesný moje auto se objevilo ve výkupu 2. den, 2x a na pobočkách daleko od výkupu ( Ostrava a tuším Hradec ) 1. bylo se správnými km, druhé stočené. Jakmile se prodalo v Ostravě to stočené zmizelo za chvíli i to \"nestočené\" fotky byly stejné, včetně lakované mřížky kolem znaku kterou jiné auto v ČR nemělo takže k záměně nemohlo dojít. Citovat
Šalda Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Koblihu, neříkám že nestáčí nic, jen jsem psal, že osobně neznám žádný auto který stočily, km vždy zůstali stejný. Tommy002: Raději půjdu do velkýho autobazaru, kde mám nějakou záruku, a ne do bazaru kde mají 10 aut, a jsou poskládaný ze čtyř aut;) A co se týče smlouvy, myslíš že Ti v jiným bazaru dají nějakou jinou?? Prodávají starý použitý auta, a smlouvou se jen brání, abys jim to za měsíc nemohl vrátit zpět, na tom nevidím nic špatnýho:papa Citovat
koblih69 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Je to tak, určitě nemá smysl jim nasazovat psí hlavu, jejich špatná pověst plyne především z toho, že mají několikanásobně více prodejů ( a tím potencionálních ) konfliktů než menší bazary. Bohužel i značkové autosalony nevyjímaje. [upravil dne 29/6/12 20:03 od koblih69] Citovat
Šalda Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Přesně tak, s tím nemohu jinak než souhlasit;) jen mě pořád štve, že tady každej(téměř každej) píše jaký to sou kurvy a podobně, ale kdyby to tak bylo, tak tady nebudou tolik let prodávat auta. Je to holt dáno tím, že prostě mají největší prodej, a tím pádem i největší počet aut a nějakýma závadama. Ale je na každým, zda si to auto tak koupí a nebo ne, nikdo je přece nenutí, a to stejný i s prodejem auta, když se nám něco nelíbí, jdeme přece jinam, ne;) Citovat
koblih69 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 je sranda kolik lidí nadává ale prodává tam a kupuje a podepisuje smlouvy na které nadává Citovat
Šalda Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 JJ, to je ono, jít do AAA, prodat jim za směšný peníze auto, koupit nový předražený auto se stavem hodným na vrakoviště, podepsat smlouvu která je zbavuje všech práv jako kupujícího, a potom jen chodit a nadávat jaký to jsou kurvy:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.