Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

18. 8. 2012 Minisraz – Rozhledna + VETERÁNI + grilování a další doprovodné akce – Kutnohorsko - REPORTÁŽ ZE SRAZU

Recommended Posts

Odesláno

hlásím my taky v poho dorazili. Fotky, co jsem pořídil jsou ok, pak je sem hodím, jinak doufám že i ozzymu jsem na jeho kameru poskytl dobrý záběry...

Kdo by měl zájem se mrknout na dnešní cestu z KH do Bohdanče, tak ať mrká na GOOGLE zde

Odesláno

I medvědi se ještě jednou připojují k děkovačce, odpoledne i večer nám bylo příjemně, luxusní nocležiště jsme též využili beze zbytku - prostě ještě jednou díky.

Odesláno

To MilanF1 a ozzy1:

Gratuluji k úspěšnému počinu i když ta vaše akce by snesla označní nikoli mini ale maxi sraz. Trochu jsme šli proti sobě, ale na druhou sranu se mohlo zúčastnit víc kamarádů \"pežoťáků\".

ahoj a jen tak dál.

FrantaCV

Odesláno

FrantaCV: Naše akce maxi sraz? To si nemyslím, však nás bylo celkem 20 lidiček. Jarní sraz - Návrat do starých časů - celkem navštívilo 40 osob.

Že se šlo proti sobě, za to nemůžeme, my jsme to na klubu měli vcelku brzy a na tento termín jiný sraz nebyl. Ale je fajn, že lokalita byla jiná a celkově o víkendu se sešlo dost příznivců francouzských lvů.:super

Odesláno

ozzy1 : skuci to asi myslel tak ze \"grilovani je grilovani, ale NA MASO V LORNĚ NIC NEMÁ\" ;)

Odesláno

V týdnu začnu dělat na videu. Jakmile bude hotové , tak ho sem dám. Mám toho poměrně dost rozdělaného a musím to už konečně dodělat.

Medvěde, doufám , že se Pavlíkovi jízda traktorem zamlouvala.

Jinak ještě jednou děkuji všem za trpělivost s přípravou masa.;)

Odesláno

No, jak bych to řekl , na samotným začátku toho bylo kurňa hodně a zbylo toho tak na tácek.:D:D:D

Ale jsem rád, že Vám chutnalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...