mitu Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 caute peugeotaci.. mam peugeot 206 coupe cabrio a mam problem s radenim prevodovych stupnou dakedy to ide normalne a inokedy zase tazko ako keby tam nebol ani olej, najazdene je tam 133 000 a rocnik 2003 manualna prevodovka, ak niekto mal podobny problem budem rad ked mi poradi alebo aspon aky prevodovy olej tam dat ak to pomoze.. Pekny den Citovat
Ferry Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 jedine Total Transmission BW 75W80, vejdou se presne 2 litry Citovat
mitu Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 ahojte, tak az teraz sa uskutocni ta vymena volako sa to casom rozbehlo ale teraz je to cim dalej horsie. Pri radeni niekedy pocut az ako dre kov o kov. Tak chcem vediet vase nazori ci mam tam nalit fakt ten Total Transmission BW 75W80 lebo mechanik mi radi nieco ine. Je to p206 cabrio 1.6 16v predem dik. Citovat
koblih69 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Zajímavý postup. Před 3mi měsící máš problém s řazením a teď když to dře kov na kov tak si na to vzpomeneš? Tos měl snad vyměnit hned, ne? ... Mechanika pošli k šípku a nalej tam ten Total. Nicméně si myslím, že už je pozdě. Citovat
mitu Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 zas take zle to neni , pisal som ked som kupil auto ale nakoniec sa to rozbehalo, nechcem znicit prevodovku tak to idem riesit lebo zase sa zopakovala situacia a dakujem za skoru odpoved. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 při koupi ojetého auta je dobrým zvykem kontrola množství (popř. výměna) všech náplní, přičemž motor a převodovka patří k tomu základnímu, ale možná převodovky na vrakáči stojí už méně než dva litry oleje... Citovat
mitu Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 tak olej je uz vymeneny TOTAL ale zlepsenie tam neni. Vraj kulisa je značně vylítaná preto radenie rychlosti neni tak presne. mate stym niekto skusenosti ? vopred velke dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.