Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám na 306 Osram night Breaker a moc do bilo-modra nesvítí, spíše do žluta, ale svítí parádně, do modra svítí Osram Cool Blue.

Xenony mám 5000k a je to na nic (svítí fakt už dost do UV spektra), dneska bych volil kolem 4000k

[upravil dne 14/6/12 11:20 od Machy_CZ]

Odesláno

Chlape, měl by sis o HID nejdřív něco trochu nastudovat, abys byl v obraze ;)

Pokud chceš do světel nacpat HID, tak musíš koupit celou sadu. Trafa a výbojky. Pokud máš H4 žárovky, tak musíš koupit sadu H4 bixenon (aby ti fungovaly i dálkový). Pokud máš třeba kombinaci H7 potkávací a H1 dálkové, tak koupíš HID sadu H7 a \"xenon\" budeš mít jen v potkávačkách ...

Každopádně já bych se na nějaký HIDky vykašlal a koupil kvalitní žárovky. Jestli to chceš mít do modra - resp, aby to svítilo bíle s nádechem modré, tak si kup Osram Cool Blue Intense http://predni-svetlomety.heureka.cz/osram-cool-blue-intense-h7-12v-55w-2ks/ (samo s paticí pro tebe vhodnou) a máš klid. Přehodíš jen žárovky a nemusíš nic kutit ;)

PS: Tu recenzi ber s nahledem - dotyčný byl asi v rauši :aut:D

[upravil dne 15.6.12 00:46 od MJSytic]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Hlavne je dobre vedet, ze xenon ma nejaka pravidla.1,automaticke naklapeni svetel zavisle na zatizeni tlumicu. 2, cira optika. 3, ostrikovace svetlometu.

A k tem zarovkam - mel jsem dost aut, a vsechny jsem dost pracne a nakladne predelaval dle pozadavku pro xenony, ale ted mam 106ku a u ni je kazdemu jasny, ze to neni origo zdroj svetla, takze zvitezil osram.

Puvodne jsem dal osram cool xenon intense 4200K - dost presny kuzel svetla a o 20% belejsi oproti klasickemu halogenu. Ted uz jen osram night breaker plus - ma o 10% belejsi svetlo, o 90%vice svitu, az o 35m delsi paprsek. Bejt trochu vic bily, tak bych si myslel, ze je to vybojka. Na 50metru vidim na stromech a budovach vysec kuzelu tlumenych svetel. Jen skoda, ze osram nezkombinuje oba vyrobky, aby night breaker byl vice bily. Cena v kelly cca 550,-/pár (v akci 420,- minuly tyden)

Odesláno

Tak to se omlouvám :) Ale cena je jak u nás.. já za ně dával 370Kč v autodoplňák v Brně, když byli v akci a každou chvílu je někdo má v akci ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...