Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám takový specifický problém.. měl napíchnutou 307 a vše ok, ale jakmile připojím redukci na 30pin konektor a připojím evasiona, tak se nehodlá spojit s jednotkou a vůbec k ničemu a ten samý problém mám i s 406 2.1TD.. jakmile ho ale vezmu a jdu zase do 307, tak to jede v poho..

podotýkám, že jsem myslel, že je v háji kabel, tak mi dnes přišel novej a beze změny a ještě jsem tipoval redukci OBD=>30pin, tak jsem koupil taky novou a taky beze změny..

nesetkal se někdo z Vás s takovýmto problémem?

Odesláno

Já měl zase problém s připojením 30pinu a bylo to tím, že ten pohyblivej plast (zámek) mu branil, abych ho správně zatlačil až na doraz, takže neměl kontakt. (taky sem se lekl, že mi nefunguje)

Odstranil sem milej plast (zámek) a je po problému. Vyskůšaj ;):papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

takže jsem přeinstaloval úplně všechno.. windowsy jsem přeinstaloval a na čistou verzi nainstaloval pp2000 a pořád beze změny.. už jsem z toho jelen.. není někdo na vysočině, kdo by se mnou trochu experimentoval? prohodit si třeba kabely a vyzkoušet každej se svým počítačem a podobně.. samozřejmě dojedu kam bude třeba.. potřebuju připojit svou 406ku i evasiona a je to docela urgentní..

• O 2 měsíce později...
Odesláno

takže vyřešeno, opravdu bude v háji redukce na 30ti pin.. zkoušel jsem připojit 306ku s OBDčkem a v pohodě, pak jsem zkoušel jinou 406ku s 30ti pinem a ani prd.. jdu tedy shánět novou redukci, tentokrát snad funkční..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...