dkesner Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Ahoj všich.. Nutně kvuli technické sháním následující díly. Spinač na couvačku (ten co je zamontovanej v převodovce) a kloub k volantové tyči (má děsnou vůli). Ptal jsem se už origimál u Peugeota ale chtěji za to nekřes?anský peníze. Navíc ten kloub neprodávají samostatně, ale jen jako komplet (volantová tyč, kloub, a tyč k řízení) Uvítám kohokoliv kdo něco takového má. Jsem sice z Plzně, ale rád si pro to i někam zajedu. Uvítám i typy kde to sehnat.. Díky moc.. D. 205, 1,9D, rv. 91. Citovat
vix Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Spínač na couvačku jsem řešil taky, když jsem auto koupil...já třeba měl nějak přerušený dráty od spínače k žárovce, ale mohla to být taky pojistka, což nevím, nicméně hned první den jsem přišel na to, že mám francouzské auto natáhl jsem si tedy nový drát - spínač mi pak chvíli vyskakoval, páč ty dráty drhly vypínací páku spojky, nebo co to bylo Kloubek řízení .. nevím, něco by mohl mít teoreticky oddie, ale zkus se mrknout tady ve foru do historie, někdy se to už tu řešilo (možná to byla 309, ale princip je u řad 309/205 stejnej) Citovat
dkesner Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Historie bylo to prvni, bohuzel jsem nic nenasel.. Ne je to opravdu spinac.. Mel jsem ho venku, a nefacha.. Zkousel jsem ho rozhejbat, rozklepat, takze asi opravdu dozivotne zaklepal nozickama.. Zkusim oddieho, ten je tady guru.. ;-) Citovat
Rebik Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 www.autobenex.cz, pobočka Plzeň kloubek od Sasic stojí 1800 Kč čidlo koupíš v každé lepší autoelektrice za 300 kč, např. v Elitu... Citovat
Emiš Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Mam doma na dily na 205tku 1.8D z 1986 pokud by to bylo stejny tak ti to muzu dovizt v Plzni delam skolu. na cene by jsme se nejak domluvili Citovat
Ráďa Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 pozor na ten kloubek jsou dva druhy(jak jinak u frantíků).Jeden je na tisícihran a druhej na čtyřhran,napřed si zjisti,co tam máš ty.Já jsem ho sháněl na 205ku taky a sehnal ho na vrakovišti i s hřídelí za 500,-Kč Citovat
Fusion Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 dkesner: v Plzni - Liticích je vrakoviště Peugeot Citovat
rimmer Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Ale v Liticich dela jen a pouze 605tky a XMka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.