Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Díly 205, spinač na couvačku a kloub k volantové tyči

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všich.. Nutně kvuli technické sháním následující díly. Spinač na couvačku (ten co je zamontovanej v převodovce) a kloub k volantové tyči (má děsnou vůli). Ptal jsem se už origimál u Peugeota ale chtěji za to nekřes?anský peníze. Navíc ten kloub neprodávají samostatně, ale jen jako komplet (volantová tyč, kloub, a tyč k řízení) Uvítám kohokoliv kdo něco takového má. Jsem sice z Plzně, ale rád si pro to i někam zajedu. Uvítám i typy kde to sehnat.. Díky moc.. D. 205, 1,9D, rv. 91.

Odesláno

Spínač na couvačku jsem řešil taky, když jsem auto koupil...já třeba měl nějak přerušený dráty od spínače k žárovce, ale mohla to být taky pojistka, což nevím, nicméně hned první den jsem přišel na to, že mám francouzské auto :) natáhl jsem si tedy nový drát - spínač mi pak chvíli vyskakoval, páč ty dráty drhly vypínací páku spojky, nebo co to bylo ;)

Kloubek řízení .. nevím, něco by mohl mít teoreticky oddie, ale zkus se mrknout tady ve foru do historie, někdy se to už tu řešilo (možná to byla 309, ale princip je u řad 309/205 stejnej)

Odesláno

Historie bylo to prvni, bohuzel jsem nic nenasel..

Ne je to opravdu spinac.. Mel jsem ho venku, a nefacha.. Zkousel jsem ho rozhejbat, rozklepat, takze asi opravdu dozivotne zaklepal nozickama..

Zkusim oddieho, ten je tady guru.. ;-)

Odesláno

pozor na ten kloubek jsou dva druhy(jak jinak u frantíků).Jeden je na tisícihran a druhej na čtyřhran,napřed si zjisti,co tam máš ty.Já jsem ho sháněl na 205ku taky a sehnal ho na vrakovišti i s hřídelí za 500,-Kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...