Capy Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Taky gratuluju kucí.Za chvilku nebude vědět už ani to co ste věděli:DChce to pořádnej reset ala hospoda:DMě za tejden čekaj zkoušky tak budu resetovat pozdejc;) Citovat
Proky Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Napsán autorem Capy Taky gratuluju kucí.Za chvilku nebude vědět už ani to co ste věděli:DChce to pořádnej reset ala hospoda:DMě za tejden čekaj zkoušky tak budu resetovat pozdejc;) Já se včera pořádně restartoval, že jsem ráno ani nevěděl jestli jsem to udělal Citovat
Dave_k Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka ...tak to gratuluju.... Taky se přidávám ke gratulujícím. :D:papa:papa:D:D Citovat
aka Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 dekuji blahoprejicicm:-) a blahopreji ostatnim:-) Citovat
Kurt Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem vix no, a já to mám taky za sebou ...uff Super vixi! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.