Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A napriklad mne motor cvaka pri nizkych otackach a pri rozbiehani ale iba ked je teply motor alebo je vonku dostatocne teplo a sposobuje to akceleracny silentblok na motory.

• O 4 roky později...
Odesláno

viete mi poradit ?ked sa chcem rozbehnut do kopca tak po silnejsom pridani plynu zacne nieco cvakat mozu to byt ventily ze ich staci len nastavit ?robi to len ked sa rozbieham,do kopca alebo ked som zatazeny... motor je peugeot 206 1.1 44kw nabehamych ma 124078km rozvody uz boli menene

• O 5 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, mám prosbu o radu mám Peugeot 206 1.4benzin rok výroby 2007.Kazdy den tak desetkrát startuji, nejdřív jen několikrát při otočení klíče cvakne a potom nabíhá a ztrácí otáčky a opět zkouším vícekrát až naskočí. Jako první odhad bylo vyměnit skrtici klapku to bylo provedeno ale problém přetrvává. Další problém je s přehříváním a ztrátou vody v expanzní nádobě. Budu vděčná za případné tipy a rady . Děkuji moc za rady. S pozdravem Alice. 

Upraveno uživatelem Elis412
Odesláno (upraveno)

Pokud to nebylo uděláno správně, může to být zas to stejný, u těchto motorů celkem běžný. Ale dobře. Je vidět, že by voda někudy tekla ven? Pokud ne, tak je to jasný. Co říká diag, že se měnila klapka? 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Pokud není vnější unik, tak klasický problém s těsněním pod hlavou ;) Nepoužití originálního těsnění, nedodržen postup montáže, nebo nepoužita originální chladící kapalina.. není problém dělat těsnění po půl roce znovu... 

Odesláno

asi budu vypadat jako Chytrolín, starostův syn 😂, ale jestli jde o motor 8V, tak nemusí být origo těsnění, ani kapalina..., samozřejmě postup práce se dodržet musí, ale je to dost jednoduchý motor, takže kdo motory dělá často, neměl by mít žádný problém s výměnou těsnění pod palicí :myslim,  jinak ten motor je háklivý na přehřátí, pak odchází i těsnění...

Odesláno

1.4 je především háklivá na růžovou chladící kapalinu... TUček co někdo "udělal" jsem předělával nespočet a bohužel stačilo dodržet to co doporučuje výrobce.. ať kapaliny, tak postupy 😕 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...