Guest Scratch Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 ahoj ahoj ahoj aul Jane a Gronholmm mi správně připomněli, že nemáme vlákno Takže pro milovníky ohně, grilu, opečeného masa a dobré zábavy bude opět přivezen gril, s dřevem a huhlím. Uvítám, když někdo vezme taky kus dřeva a pytlík huhlí, ale podle počtu účastníků Pravidla jako vždy, kdo si co naloží, to si sní, zvykem je i výměna a ochutnávka vzorků , jak pokrmů, tak i občas něčeho tekutého Nalozene maso z Kauflandu, Globusů a dalších obchodů nechte doma, zkažené nejíme Bohužel nepřijede veliký Minimaxa, tak budeme ochuzeni o pochoutky, ale i tak se snad vše podaří. Tož hlaste se [upravil dne 7/6/2012 11:26 od Scratch] Citovat
gronholmm Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Paul Jane A já sem asi vzduch že? :D Scratchi: znám pouze miníkův recept na krkovičku, tak je možno přispět třeba tobě na maso? Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Možná se to hodí i sem - Lví-ček jede z Písku? Že by dostal \"bojový úkol\"? http://www.prachatice.indicka.cz/shared/uploaded/101_600x-1.png - spolu s úžasnými bramborovými nebo sýrovými plackami se jedná o \"manu nebeskou\" (někteří vědí - třeba Maximiník, Scratch nebo Aka) a dá se to koupit v Písku nedaleko náměstí. Tak s Lví-čekem prodiskutováno a momentálně dohodnuto, že se kvůli mně v Indické restauraci zastaví a \"manu nebeskou\" mi v mnou požadovaném množství doveze. Je-li mezi Vámi ještě další chuťový gurmán a chtěl by si též objednat, prosím, kontaktuj mně buď SZ nebo telefounem a proberem to (ať z toho Lví-ček nemá hlavu jak věrtel). Citovat
Marcel00 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 jezisi.... co to je za jidlo? to je snad pro kozmonauty ne ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Marcely, to je spesl papu pro pavoucky Medved: toz uzobnu od tebe [upravil dne 7/6/2012 11:24 od Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Gronholmm: jen si hezky naloz a privez :)ja pojedu na motorce, takze toho moc nepovezu a autem jede Ada s Fallkem, takze budem dost plny Receptu je na internetu hodne a nalozit to zvladnete Citovat
gronholmm Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 No teď jsem ti chtěl nabídnout odvoz třeba grilu nebo podobně. já budu mít skoro prázdný auto No tak budu muset něco vymyslet Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 udelej neco sveho, to se ceni nejvice zkus treba ten od minika [upravil dne 7/6/2012 12:09 od Scratch] Citovat
gronholmm Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Já nikdy nic nedělal. A miníkovo budu zkoušet poprvé dneska a chceš něco vzít? Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 ja budu mit v tom svym urcite taky nejaky volny mistecko takze kdyby bylo treba nejaky vercajk/osobu odvezt jsem k dispozici (ale bacha je to jen 306tka jo ) Citovat
paul jane Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Dulezita pripomnka a to takova aby nekdo vzal grill je pak blbe ze zjistime ze neni na cem delat ale jidal je dost. Ja osobne grill nemam ale zato vemu uhli to koupim takze jestli nekdo zavazne vezme nejakej gril at to vime na 100% a hlavne aby mel vsechny soucasti . Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Já se možná ke grillmasters připojím, ale gril nevezmu, ten můj má 30 kilo a složený bych ho asi do auta ani nedal Citovat
dzana.m Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 ja se taky hlasím a uhlí mužu přivézt:) a neco na zapití vemu dzanovici:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 uhlí můžu vzit taky,gril mam ale neberu-mám malý auto Citovat
adraj Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 jen bych se chtěl zeptat kdy se bude grilovat v pátek či sobotu? mohl bych přivézt aspoň ten soudek. Mám velký auto [upravil dne 7/6/12 19:34 od adraj] Citovat
Luciferka Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Já se možná ke grillmasters připojím, ale gril nevezmu, ten můj má 30 kilo a složený bych ho asi do auta ani nedal To máme podobný - my máme betonovej, cca 250kg Ale rošt bych aspoň vzít mohla :D:D Citovat
paul jane Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Grilovat se bude pravdepodobne jako vzdy cely vikend jak to znam a sud vozit nevozde piva tam bude dost. Jinak beton gril mam taky ale ten je nam k nicemu pokud ho nekdo ma chut privest je to na nem ale asi je to mozna moc teska z velka vec a mujnazor ze dost neprakticka do auta. Citovat
Moby89 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 ted jsem se sem dostal, gril beru, je to standartní sraová výbava, hned vedle spacáku:D:roker Citovat
h4wk3y Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 hlasim se jako minuly Kokorin.... Gril, uhli, maso, chleba, grilovaci omacka je samozrejmosti.... (i kdyz minule jsem gril ani nevytahnul z auta ) Vezme nekdo zase plachtu, co by se v pripade KRATKE VECERNI PREPRSKY natahla zas mezi 2 chatky? [upravil dne 7/6/12 23:19 od h4wk3y] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.