Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj ahoj ahoj

aul Jane a Gronholmm mi správně připomněli, že nemáme vlákno :)

Takže pro milovníky ohně, grilu, opečeného masa a dobré zábavy bude opět přivezen gril, s dřevem a huhlím.

Uvítám, když někdo vezme taky kus dřeva a pytlík huhlí, ale podle počtu účastníků :)

Pravidla jako vždy, kdo si co naloží, to si sní, zvykem je i výměna a ochutnávka vzorků :), jak pokrmů, tak i občas něčeho tekutého :)

Nalozene maso z Kauflandu, Globusů a dalších obchodů nechte doma, zkažené nejíme :)

Bohužel nepřijede veliký Minimaxa, tak budeme ochuzeni o pochoutky, ale i tak se snad vše podaří.

Tož hlaste se :)

[upravil dne 7/6/2012 11:26 od Scratch]

Odesláno

Možná se to hodí i sem -

Lví-ček jede z Písku?

Že by dostal \"bojový úkol\"?

http://www.prachatice.indicka.cz/shared/uploaded/101_600x-1.png - spolu s úžasnými bramborovými nebo sýrovými plackami se jedná o \"manu nebeskou\" (někteří vědí - třeba Maximiník, Scratch nebo Aka) a dá se to koupit v Písku nedaleko náměstí.

Tak s Lví-čekem prodiskutováno a momentálně dohodnuto, že se kvůli mně v Indické restauraci zastaví a \"manu nebeskou\" mi v mnou požadovaném množství doveze. Je-li mezi Vámi ještě další chuťový gurmán a chtěl by si též objednat, prosím, kontaktuj mně buď SZ nebo telefounem a proberem to (ať z toho Lví-ček nemá hlavu jak věrtel).

Odesláno

Marcely, to je spesl papu pro pavoucky :)

Medved: toz uzobnu od tebe :)

[upravil dne 7/6/2012 11:24 od Scratch]

Odesláno

Gronholmm: jen si hezky naloz a privez :)ja pojedu na motorce, takze toho moc nepovezu a autem jede Ada s Fallkem, takze budem dost plny :)

Receptu je na internetu hodne a nalozit to zvladnete :)

Odesláno

udelej neco sveho, to se ceni nejvice :)

zkus treba ten od minika :)

[upravil dne 7/6/2012 12:09 od Scratch]

Odesláno

ja budu mit v tom svym urcite taky nejaky volny mistecko takze kdyby bylo treba nejaky vercajk/osobu odvezt jsem k dispozici :papa

(ale bacha je to jen 306tka jo :D )

Odesláno

Dulezita pripomnka a to takova aby nekdo vzal grill :) je pak blbe ze zjistime ze neni na cem delat ale jidal je dost. Ja osobne grill nemam :mad: ale zato vemu uhli to koupim takze jestli nekdo zavazne vezme nejakej gril at to vime na 100% a hlavne aby mel vsechny soucasti :).

Odesláno

jen bych se chtěl zeptat kdy se bude grilovat v pátek či sobotu?

mohl bych přivézt aspoň ten soudek. Mám velký auto :D

[upravil dne 7/6/12 19:34 od adraj]

Odesláno
Já se možná ke grillmasters připojím, ale gril nevezmu, ten můj má 30 kilo a složený bych ho asi do auta ani nedal :D

To máme podobný - my máme betonovej, cca 250kg :D Ale rošt bych aspoň vzít mohla :D:D:D

Odesláno

Grilovat se bude pravdepodobne jako vzdy cely vikend jak to znam a sud vozit nevozde piva tam bude dost. Jinak beton gril mam taky ale ten je nam k nicemu pokud ho nekdo ma chut privest je to na nem ale asi je to mozna moc teska z velka vec a mujnazor ze dost neprakticka do auta.

Odesláno

hlasim se jako minuly Kokorin....

Gril, uhli, maso, chleba, grilovaci omacka je samozrejmosti....

(i kdyz minule jsem gril ani nevytahnul z auta :D)

Vezme nekdo zase plachtu, co by se v pripade KRATKE VECERNI PREPRSKY :D natahla zas mezi 2 chatky?

[upravil dne 7/6/12 23:19 od h4wk3y]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...