Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Až do září doporučuju míjet Letnou vééélikánským obloukem

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdarec všichni,ale teď hlavně prosba na Pražské členy:D

Zítra jedu na Slovenské velvyslanectví nechat udělat prckovi pas(i když nechápu proč když má průkaz o povolení k trvalému pobytu-ale to je jedno) jak to vypadá na ul.Milady Horákové a kudy by jste mi poradili jet autem :nevim - pojedu z Milovic.

Poprosil bych někoho o aktuální info jak to tam vypadá a úplně super by bylo kdyby sem někdo hodil přímo link na trasu přes google maps

sem se potřebuji dostat nejlepším způsobem s ohledem na uzavírku

http://goo.gl/maps/4Fde

[upravil dne 2/7/12 20:10 od Gabriel 307]

[upravil dne 2/7/12 20:26 od Gabriel 307]

Odesláno

Já bych byl v klidu ;) Viděl jsem zasekanou rakouskou dálnici, Náchod, dokonce i Trutnov, ale Prahu? Ještě se mi nestalo, že bych jen stál v koloně. Vždy to alespoň popojíždělo.

Jeď ráno na otevíračku.

Ale jinak musím souhlasit s minimaxou ;)

Odesláno

jsou prazdniny... kratky tyden... v Praze nikdo neni :D

A jestli pojedes nejak \"rozumne\", stav se na Florenci pro podlozku. Nasel jsem ji :D

Jinak ja jel pres letnou pred dvema tydny na celnici, asi v deset dopoledne... a bylo to super, tak rychle jsem ji neprojel leta ani o vikendu :D

Ted jsem kouknul na tu trasu, ja bych to vzal z dalnice smer Cerny Most a pak Kolbenova a po nabrezi na magistralu...

[upravil dne 2.7.12 21:39 od Vvitty]

Odesláno

Od pátka je opravdu zavřený i Letenský tunel. Teď je Praha poloprázdná, páč spousta zaměstnanců využila volných dnů k čerpání dovolené, ale od příštího týdne to bude masakr.

Gabrieli - jak jsem říkal, jeď přes Čechův most a Chotkovu ulici, mělo by to být v pohodě.

Odesláno

Medvěd: už jsem si to uložil do navigace ;) uvidím jak pojedu zpátky,to se rozhodnu až tam podle toho kolik bude lidi a jak dlouho se zdržíme-popřípadě s mezipřistáním na Florenci ;) vše se bude odvíjet od toho jak příjemný bude prcek

DĚKUJI VŠEM CO MI CHTĚLI PORADIT :papa jdu do postele ráno budíček a směr ambasáda

Odesláno

tak děkuji Medvědovi za trasu na ambasádu-cesta tam byla :super

tá zpátky byla horor ale jenom tenhle kousek pak klíďo -píďo po Praze jako by to nebyla ani Praha :D

4mc4a6zm8ngzd26d38tng4gbzse443dw.JPG

EDIT: a za měsíc jedeme znova :myslim

[upravil dne 3/7/12 16:26 od Gabriel 307]

Odesláno

..včera okolo poledního pokus projet na Letenské náměstí a dolů do tunelu, již dlouho dopředu fronta .. pak pokus objet to přes Chotkovy sady, na Klárov a po nábřeží - okolo Ch.sadů ta samá fronta ... :grr Takže příště asi pojedu úúúplně jinudy nebo vůbec ..

Odesláno
..včera okolo poledního pokus projet na Letenské náměstí a dolů do tunelu, již dlouho dopředu fronta .......

Dolů do tunelu to do konce července nedáš, páč je tunel v rekonstrukci. Teď, kdy je Praha, z důvodu absence rozumných pražáků v pracovním procesu, nádherně průjezdná je v ranních špičkách okolí Letné opravdu fest ucpané - jsem zvědav, co se bude dít příští týden, kdy už se začne zase normálně hákovat.

[upravil dne 3/7/2012 20:52 od Medvěd]

Odesláno

dnes sem taky bohužel přes letnou projížděl, zdržení cca 20 min v koloně. Zítra musím do Prahy znova ale tam tudy už nepojedu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...