Marcel00 Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 http://vas.cas.sk/clanok/6124/trosku-drahe-umenie-za-namalovane-ecv-dva-roky-bez-vodicaku.html Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 U nas ještě když jsem bydlel na vesnici s cca 800 obyvateli tak si soused namaloval značky na karton i s červenou a zelenou známkou s vyznačením do kdy platí TK a ME, normalně s tim jezdil asi pul roku bezproblemu Všichni okolo nechapali:D [upravil dne 1/6/12 15:35 od Radek Hurvajz] Citovat
ZoSo Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 nevím kde, ale v nějaký východní zemi maji takovýhle převozní značky, je napsaná na papíře, ale je na ní nalepenej kolek s vodoznakem. Citovat
godzila.01 Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Ty wole to mi nikdy nenapadlo .... :D:D:D:D Citovat
Mishanthrope Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 U nas ještě když jsem bydlel na vesnici s cca 800 obyvateli tak si soused namaloval značky na karton i s červenou a zelenou známkou s vyznačením do kdy platí TK a ME, normalně s tim jezdil asi pul roku bezproblemu Všichni okolo nechapali:D [upravil dne 1/6/12 15:35 od Radek Hurvajz] Asi velmi šikovný místní pouliční umělec . Citovat
Stifler Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 jj, s tímto jsem se už taky setkal (pracovně). Ale s tím rozdílem, že si dotyční namalovali značku, kterou někde ztratili a nechtělo se jim pro nové, takže RZ byla \"skutečná\" podle registru, ale jen z papíru a načmáraná fixou. Postihy za toto jsou docela vysoké, takže bacha na to, pokud má někdo chuť se zde inspirovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.