Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, kolega z práce mě poprosil, abych se tady poptal na tuhle 407sw:

http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/407/9527279?company=1&goFrom=list

O VIN si požádá, pro zjištění servisní historie a podobně, ale chci se zeptat, jak je na tom 407 s automatem, raději manuál nebo je automat bez problémů??

Auto má vestavěnou GPS navigaci, mám připojení k rádiu přes USB, a nebo umí jem MP3 či DVD??

Je u toho typu auta něco na co by si měl dát pozor? Když neberu v potaz takový samozřejmosti na který se díváme u každýho auta: motor, podvozek a podobně.

Díky moc za každou radu:super

Odesláno

Chtělo by to VIN na prověření, ale 12000 km z Německa za více jak 2 roky je dost nepravděpodobné. Cena také není zrovna nejnižší. Litá kola jsou neorigo.

Odesláno

Přesně, podivej pod volant - takhle to nevypadá ani u mě ( 170tis. ) a to se určitě snažili to dát do kupy. Cena je opravdu vysoká, nicméně pokud by km souhlasily tak by to dávalo smysl.

Odesláno

Prodává to autorizovaný servis, žádnej bazar, tak km by možná mohli sedět, uvidíme až dají VIN, nicméně na tohle jsem se neptal, jsou nějaký slabiny 407? Co ten automat?

Odesláno

Sice na Rendu, ale osobně s nimi mám dobré zkušenosti, proto si říkám, že by to mohlo být fajn, raději auto s autorizáku, než z bazaru, ne?

Takže pokud by stav km seděl, tak má smysl se o tuhle 407 zajímat více? Za kolik se dá jezdit s tím automatem?

Co to USB, má to někde zástrčku?

Odesláno

Jako kde jzdit? Ve městě? Dálky? USB nevím, standardně asi ne.

Uděláme tipovačku kolik to má reálně, já typuju 120 a jezdilo s tím nějaký čunče.

[upravil dne 31/5/12 20:38 od koblih69]

Odesláno

U automatu vyzkoušejte kickdown a aby citelně necukal při podřazování..

Fotky jsou poměrně nekvalitní, ale podle stavu interieru kolem pedálů nevěřím, že to auto naběhalo pouze 12.000. Já mám 160 a dalo by se z té podlahy jíst :D

USB by měla mít místo zapalovače.

[upravil dne 31/5/2012 19:40 od Pechy]

Odesláno

:aut

Kickdown - Kick down je jedna z funkcií automatickej prevodovky. Pri plnom zošliapnutí plynového pedála dá riadiaca jednotka povel na podradenie na čo najnižší možný prevodový stupeň. Túto funkciu vodič využije napríklad pri predbiehaní a je ňou vybavená väčšina automatických prevodoviek.

[Edited on 31/5/12 20:54 by kranky]

Odesláno

On je to trochu problém já měl s 406 průměrnou 5,7 ale s 407 mám 6,2 nicméně na stejné cestě kteoru jezdím denně mám dlouhodobý průměr se 407 o 12 km/hod větší. Jinými slovy kdybych s tím jezdil podobně jako se 406 tak myslím, že se dostanu na podobný údaj... automat nemám a typovat nemá smysl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...