Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo přesně o to mi jde, jen se na to podívat kde je probém a dál se v tom nehrabat. Na nastvování jezdím za HonzaZ, tam mám jistotu že se něco nepos*re. U mě bych tu jistotu neměl;)

Odesláno

Presne na to je to určené... zobrazí chybu, vyhľadá ti ju na nete aj s popisom, prípadne si ju môžeš zmazať (napr. žiarovky)... plus si môžeš zobrazovať všetky možné senzory a čidlá... :mrk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No neviem ci diagnosticka zasuvka nie je priamo na baterku. Inac keby bolo BSI blbe a ze nepripoji stavu na zasuvku tak si clovek moc nepomoze. Ci?

Odesláno

tenhle BT modul jsem si objednal ted z Ciny, zkusil jsem jen tak ze srandy klasicky USB ELM327 na 406 2.2HDi 2003 a ejhle scanmaster nacetl jednotku motoru a live data, takze predpokladam, ze BT modul s aplikaci v mobilu bude fungovat, proste paradicka na koukani :). ale zase 607 2.2HDi 2002 mi uz USB ELM327 nenacetl, u tech HDi ze zacatku r. 2000 je to tezke urcit, se kterym to bude komunikovat, nekomu jo, nekomu ne :), chce si to zkusit dopredu, nez to zbytecne kupovat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

taky jsem to pred par dny zacal pouzivat, mam ten ELM 327, je to cina ale za 210Kc spokojenost, k tomu za 90Kz software, slape to paradne. Jedine co me trosku mrzi ze u meho auta neukazuje teplotu oleje, ale to je spis tim autem nez diagnostikou :D

Odesláno

jj, teplotu oleje mi to taky neukazuje, chtel jsem zjistit jak se lisi hodnoty z jednotky a to co je na palubce, u vody to bylo nejak 10stupnu (na palubce bylo 90, ale na mobilu z diag to zatim bylo na 83 mam dojem :) uz si to tak nepamatuju)

Odesláno

Tak to se omlouvám,nebylo to myšleno jako reklama,jen jako další možnost.

Můžete někdo poradit,kde se nachází konektor OBD ve 307.

Někde jsem četl,že pod popelníkem,ale tam není.

Mám knížku o údržbě,ale ani tam není o tom zmínka.Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...