Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S pažoutem je to takový \"neverending story\". Teď jsem to projížděl kolem baráku, asi třikrát, a nezacukal... Jenže jsem přijel asi před hodinou z práce, takže auto je zahřátý a to můžu jet třeba pětset kiláků a necukne a necukne... Stejně jako když je v servisu, tak se samozřejmě chyba neprojeví. Test proběhne zítra ráno cestou do práce... Ale zase když ten ventil nebyl napojený, tak si to z ŘJ házelo asi prapodivný hodnoty... Tak jsem zvědavej. Uvidíme... Fakt bych chtěl zažít den, kdy půjdu večer spát s vědomím, že je pažout naprosto v cajku :D. Tak si o tom nechám aspoň zdát... :mrk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dám to sem.

Závada - Trvalá:

Elektroventil okruhu ohrevu nasávaného vzduchu-prerušený obvod alebo skrat na kostru.

Je to ventil nad ventilom turba. Zdá sa že mi tam nejde šťava potreboval by som el. schému, prosím.

Vďaka

Odesláno

Mám dotaz ohledně toho el.mag. ventilu pro EGR, odpojit horní hadičku ta je od přívodu podtlaku (od vývěvy) a ta spodní vede k ovládání EGR? Včera jsem do toho čuměl jak chuj, ale hadičky jsou tak pěkně omotané jakousi páskou a nejde takhle přesně identifikovat kam co jde. Rozmotávat se mi to nechce. Předem děkuji za radu ;)

Odesláno

Ako blbne? Zasekava sa?-vycisti, nejde mu napajanie? skontroluj kabelaz a zastrcku. Pripadne vyskusaj zamenit s ventilom ovladania EGR (ak mas starsi rocnik auta)

[upravil dne 21.9.2013 13:30 od vlado-.m]

Odesláno

Závada - Trvalá:

Elektroventil okruhu ohrevu nasávaného vzduchu-prerušený obvod alebo skrat na kostru.

Je to ventil nad ventilom turba. Zdá sa že mi tam nejde šťava potreboval by som el. schému, prosím.

Vďaka

Potrebujem zistit kde koncia vodice od zastrcky. Teda predpokladam ze v BSI ale potrebujem ich identifikovat.

Odesláno

Závada - Trvalá:

Vďaka

Potrebujem zistit kde koncia vodice od zastrcky. Teda predpokladam ze v BSI ale potrebujem ich identifikovat.

neni to nahodou ten ventil co je na vzduchovom filtry kde idu dve hadice lebo tam je predhrev vzduchu

Odesláno
Ako blbne? Zasekava sa?-vycisti, nejde mu napajanie? skontroluj kabelaz a zastrcku. Pripadne vyskusaj zamenit s ventilom ovladania EGR (ak mas starsi rocnik auta)

[upravil dne 21.9.2013 13:30 od vlado-.m][/rquo

ročnik mam 2003 a je nějaky špatnej celkově řikali v servisu ale nevim jestli tam nužu dat ten s tim kolečkem dole když tedko je tam s ocaskem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...