SteveTurb Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 S pažoutem je to takový \"neverending story\". Teď jsem to projížděl kolem baráku, asi třikrát, a nezacukal... Jenže jsem přijel asi před hodinou z práce, takže auto je zahřátý a to můžu jet třeba pětset kiláků a necukne a necukne... Stejně jako když je v servisu, tak se samozřejmě chyba neprojeví. Test proběhne zítra ráno cestou do práce... Ale zase když ten ventil nebyl napojený, tak si to z ŘJ házelo asi prapodivný hodnoty... Tak jsem zvědavej. Uvidíme... Fakt bych chtěl zažít den, kdy půjdu večer spát s vědomím, že je pažout naprosto v cajku . Tak si o tom nechám aspoň zdát... Citovat
SteveTurb Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 A ještě víš co nechápu, že na diagnostice (i live data) to nehlásilo chybu elmagventilu, když byl odpojený. Ani nesvítila kotrolka motoru po celou dobu.... Jak to...? Citovat
Petr V. Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 Tak tohle vůbec netuším,na to je tady např. straki :-) Citovat
vlado-.m Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Dám to sem. Závada - Trvalá: Elektroventil okruhu ohrevu nasávaného vzduchu-prerušený obvod alebo skrat na kostru. Je to ventil nad ventilom turba. Zdá sa že mi tam nejde šťava potreboval by som el. schému, prosím. Vďaka Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 zeptám se blbě je to ten EGR ventil? má ho i benziňák:myslim-prosím nekamenovat Citovat
Kupca Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Mám dotaz ohledně toho el.mag. ventilu pro EGR, odpojit horní hadičku ta je od přívodu podtlaku (od vývěvy) a ta spodní vede k ovládání EGR? Včera jsem do toho čuměl jak chuj, ale hadičky jsou tak pěkně omotané jakousi páskou a nejde takhle přesně identifikovat kam co jde. Rozmotávat se mi to nechce. Předem děkuji za radu Citovat
vlado-.m Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Ak jedna hadicka ide od vyvevy k ventilu, tak druha musi ist od ventilu k niecomu....napr. aj k EGR. Citovat
vlado-.m Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 VAC ide od vývevy a OUT ide k ovladaniu... Citovat
Bart8 Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Chci se zeptat mam 2.0HDi 79kw a blne mi ovladani turba tento ventil http://ecat.elit.cz/El-prepinaci-ventil-PIERBURG-702256230/005JlJFRlBBR0U9QXJ0aWNsZUJyb3dzZXImVFQ9ZnR4JlBhcnREZXRhaWxJRD03LjAyMjU2LjIzLjA= mužu ho nahradit timto http://ecat.elit.cz/ventil-tlaku-turbodmychladla-SIDAT-SID-83753/005JlJFRlBBR0U9QXJ0aWNsZUJyb3dzZXImVFQ9ZnR4JlBhcnREZXRhaWxJRD1TSUQgODMuNzUz Citovat
vlado-.m Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Ako blbne? Zasekava sa?-vycisti, nejde mu napajanie? skontroluj kabelaz a zastrcku. Pripadne vyskusaj zamenit s ventilom ovladania EGR (ak mas starsi rocnik auta) [upravil dne 21.9.2013 13:30 od vlado-.m] Citovat
vlado-.m Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Závada - Trvalá: Elektroventil okruhu ohrevu nasávaného vzduchu-prerušený obvod alebo skrat na kostru. Je to ventil nad ventilom turba. Zdá sa že mi tam nejde šťava potreboval by som el. schému, prosím. Vďaka Potrebujem zistit kde koncia vodice od zastrcky. Teda predpokladam ze v BSI ale potrebujem ich identifikovat. Citovat
huno74 Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Závada - Trvalá: Elektroventil okruhu ohrevu nasávaného vzduchu-prerušený obvod alebo skrat na kostru. Je to ventil nad ventilom turba. Zdá sa že mi tam nejde šťava potreboval by som el. schému, prosím. Vďaka Potrebujem zistit kde koncia vodice od zastrcky. Teda predpokladam ze v BSI ale potrebujem ich identifikovat. neni to nahodou ten ventil co je na vzduchovom filtry kde idu dve hadice lebo tam je predhrev vzduchu Citovat
Bart8 Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 Ako blbne? Zasekava sa?-vycisti, nejde mu napajanie? skontroluj kabelaz a zastrcku. Pripadne vyskusaj zamenit s ventilom ovladania EGR (ak mas starsi rocnik auta) [upravil dne 21.9.2013 13:30 od vlado-.m][/rquo ročnik mam 2003 a je nějaky špatnej celkově řikali v servisu ale nevim jestli tam nužu dat ten s tim kolečkem dole když tedko je tam s ocaskem Citovat
huno74 Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Prosim vas aky je rozdiel v soloidoch 7.28328.02 a 7.28328.00 tie 02 mam spodne dva a horne dva mam s koncovkou 00 mozem ich zamenit medzi sebou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.