Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No raz za cas sa to da zvladnut. Usetril som kopec penazi na inych veciach na tomto aute tak tu som zase cosi pustil ;) Originalnych priecnikov tohto typu nieje vela a pacia sa mi viac ako tie standartne cierne. :papa

Odesláno

Fakt je, že já mám co říkat, 97tis jen koupě samotného auta a hned po koupi rozvody, baterka, komplet tlumiče, zadní díl výfuku, fungl nové disky a gumy :) doma mám ještě nová ramena a časem půjdou i brzdy.

Odesláno

Ja som pred zhruba dvoma rokmi dal 2 500 eur a vymenil som IC , vahu vzduchu samozrejme ramena , cerpadlo v nadrzi a par penazi slo do repasu vebasta. Drobnosti a moju pracu neratam :D:myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nevim, kupoval jsem v zime manželce na fabii pricniky thule a hned pri první jizde, kdy mi je prodávající sám namontoval, tak pri rychlosti nad 100 km /h jsem si rikal \"proboha co je to za hvizdot\" ... :D Tak potom poreferuj, třeba to nebude tak hrozný.... :)

Odesláno

ano, to je přesnější vyjádření, jako hučící ložiska.

Ale mluvil jsem o víkendu s majetelem půjčovny boxů a tvrdil, že když se tam dá box, tak hukot zase přestane, že se srovná aerodynamika :) Tak nevím jestli mu to mám věřit. Nejlepší to bude vyzkoušet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...