agresssor Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 tak ono neznat Kralupy je docela umeni.... kdyby nekdo neznal Rez, nebo Klecany (a Klecanky), tak bych se tomu ani tolik nedivil Znam i ja a to jsem prazskej ignorant a jeste z druhyho konce prahy Ty vole Klecany (zdibsko) a nebo dolínek :D :D taky dobry
Angelussy Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 No tak to moment když to tak sleduju, udělat sraz v Kralupech přijede polovina fora, protože to tu všichni znáte Když jsem nastoupila v práci, nikdo to tu neznal
PanOtakar Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Já Peugeota kupoval v Kralupech a bydlím 40km od nich . Jinak na ten zraz bych se rád dostal, pokud budu už pojízdnej.
negrbob Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Tak jsem si vzal ve ctvrtek dovcu abych dorazil na patou a ono se to souplo na sestou
švejk Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 aspon mas hodinu na to se pripravit psychicky a natrenovat na slalom
Moby89 Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 negrbob:jsem asi slepej, ale kde je psáno že se to šouplo na šestou, na šestou je rezervce v restauraci, do tý doby se bude na parkovišti... jinak já teda dorazim:D:roker
Medvěd Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Probůh kolik lidí je tady z Kralup? V Kralupech (Lobečku) jsem žil prvních 8 let mého života (tj. 36 let tomu nazad), dnes už tam jezdím jen zřídka (třeba na koupaliště)
Angelussy Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Taky jsem bydlela od narození do 14 v Lobečku V gagarince, jestli víš.. u té lékárny a školky [upravil dne 5/6/12 11:10 od Angelussy]
Medvěd Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Já bydlel Marxova 611, školku jsem měl úhlopříčně přes dvůr a táta mně tam jednou poslal samotnýho. Večer pak ale dostal ceres od máti, když se učitelka zmínila, že v 5ti letech bych podle ní měl určitě do školky chodit s doprovodem.
Angelussy Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Já bydlel Marxova 611, školku jsem měl úhlopříčně přes dvůr a táta mně tam jednou poslal samotnýho. Večer pak ale dostal ceres od máti, když se učitelka zmínila, že v 5ti letech bych podle ní měl určitě do školky chodit s doprovodem. :D:D:D:D:D:D no tak tatínek trošku borec. My zase bydleli na opačné straně... když mě tam dával táta. Občas mě podával učitelce přes plot
oddie Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Tak to vypadá, že bych se mohl na chvilku stavit. Zkusím nezapomenout Medvědovu pokličku
Pechy Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Kudy jedete? Končím v 17 na Vysočanské a nevím zda to brát centrem (někdo psal, že Letná je tragéedie :-) ) nebo po okruhu?
Pechy Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Ty vole! Ještě, že jsi mi to řekl, fakt žiju v tom, že to je dneska :-) Bych tam čekal asi dlouho
negrbob Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Ja si toho prave vsiml vcera v nejakym vlakne jak pises klukum at dnes dorazi. :D
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 tak já nakonec jedu také autem, tak díky případným \"nabízejícím odvoz\" potkáme se tam když jsem slyšel že bude snad slalomek tak nemohu odolat přece
Medvěd Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Budu tam i s Pavlíkem, takže ne moc dlouho (Pavlíkovi posledně krupicová kaše prý chutnala).
Recommended Posts