Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

73.minisraz Praha 7.6. 17:00 na Džbáně, snad už tam bude volnej plac :D

Recommended Posts

Odesláno
tak ono neznat Kralupy je docela umeni.... kdyby nekdo neznal Rez, nebo Klecany (a Klecanky), tak bych se tomu ani tolik nedivil :D Znam i ja a to jsem prazskej ignorant a jeste z druhyho konce prahy :D

Ty vole Klecany (zdibsko) a nebo dolínek :D :D :D :D taky dobry :D

Odesláno

No tak to moment :D když to tak sleduju, udělat sraz v Kralupech přijede polovina fora, protože to tu všichni znáte :D

Když jsem nastoupila v práci, nikdo to tu neznal :D

Odesláno

negrbob:jsem asi slepej, ale kde je psáno že se to šouplo na šestou, na šestou je rezervce v restauraci, do tý doby se bude na parkovišti...

jinak já teda dorazim:D:roker

Odesláno
Probůh kolik lidí je tady z Kralup? :myslim:D

V Kralupech (Lobečku) jsem žil prvních 8 let mého života (tj. 36 let tomu nazad), dnes už tam jezdím jen zřídka (třeba na koupaliště)

Odesláno

Já bydlel Marxova 611, školku jsem měl úhlopříčně přes dvůr a táta mně tam jednou poslal samotnýho. Večer pak ale dostal ceres od máti, když se učitelka zmínila, že v 5ti letech bych podle ní měl určitě do školky chodit s doprovodem.

Odesláno
Já bydlel Marxova 611, školku jsem měl úhlopříčně přes dvůr a táta mně tam jednou poslal samotnýho. Večer pak ale dostal ceres od máti, když se učitelka zmínila, že v 5ti letech bych podle ní měl určitě do školky chodit s doprovodem.

:D:D:D:D:D:D:D no tak tatínek trošku borec. My zase bydleli na opačné straně... když mě tam dával táta. Občas mě podával učitelce přes plot :)

Odesláno

Kudy jedete? Končím v 17 na Vysočanské a nevím zda to brát centrem (někdo psal, že Letná je tragéedie :-) ) nebo po okruhu?

Odesláno

tak já nakonec jedu také autem, tak díky případným \"nabízejícím odvoz\" potkáme se tam :)

když jsem slyšel že bude snad slalomek tak nemohu odolat přece :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...