Mildík Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 V kazdom pripade som neskutocne rad, ze sme postupili do finale. Uz aj ked ho nevyhrame, mozme len prekvapit ... Minuli rok sa hovorilo, ze mame poslednu dobru generaciu s NHL, a ze je posledna sanca na medaile. Tento rok nam nikto neveril, a aha, ked sme Reci, ze nas Rusi zajtra rozoberu, ignorujem To iste sa hovorilo o USA, ze nemame sancu, a ze Kanada je favorit, kurz na vyhru SK vs Canada bol 6,5, a to nehovorim o Čechoch Všade hovorili, že nemame šancu, a kde sme ? Zajtra su tu Rusi, v každom prípade sa nenahnevajte, ale táto výhra ma potešila viac ako zlato ... Lebo plné média posmeškov na Slovensko, ako nam to natriete, ako idete na trening, jak nemame šancu atd atd ... Som zvedavy, kde su tý autori teraz To sa samozrejme netýka Čechov, ako celého národa, ale na vybranú skupinu Špecialne taký je tu Mildík Jo, jak vyhrajete 5:2 a pak vražední finále, v kterém máte na to Pak po výhre napíše, ze nás Rusáci sežerou i s chlupama ... Minimalne dneska sme ukazali, ze hrát hokej vieme, Mildík si myslí, že Česi na Rusov majú, ale Slováci ne, Rusi nas predsa roznesou Klasický názor, za ktorý som rád, že sme vyhrali Inak väčšina ludí triezve príspevky, čo si už niekolko rokov cením, hoc sme Československé forum ... Aj ty vieš, Ľubko že ťa lúbim, šak takto, to muselo dopadnúť :D:roker kdybych psal, že vám dneštní úspěch přeju, tak by to nebylo upřimný, zkrátka 100 000, na sázení tě někde zabolí, ale, jinak jestli mi to zejtra poserete, tak to prostě bude o tom Ruskym \"štěstíčku\" :D:roker Po editě, sakra 2 přesilovky a nič, no Gratulace, boli ste hravejsi :D:roker [upravil dne 20/5/12 01:50 od Mildík] Citovat
pyrone Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Kua rusi hraju ako stroje ale aj to sa moze podarit... ci? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 všimnite si ako nám fandil Fínsky komentátor :super:super ako to prežíval keď Slovensko dalo gól:aut:aut:aut Citovat
ivanh Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Mam pocit ze fini si oblubili slovensko od vtedy co v bratislave chytal fínsky brankár Tomi Karhunen. Citovat
Mildík Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Dobré ránko chlapi, tak doufám, že, se Rusové vyspali tak blbě, jako včera naši, natřete jim to,. :D:D:roker a sakra Finlandia, hmm to bude taky ostrý Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 doufám že to dáte,nevím jestli s Eratem,nebo bez něj EDIT: ja zrovna koukám ČR-SR byl jsem na noční a pro jistotu jsem si to nahrával:D [upravil dne 20/5/12 07:53 od Gabriel 307] Citovat
ivanh Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 No, po finskej vodke boli hlava ale po stolicnej tiez. Nebude to lahke. Dufam ze dnes budeme pocut ceskoslovesku hymnu v spravnom poradi, najprv cesku a potom slovensku. Nepamatam ze by bol rok kedy si odniesli medaily cesi aj slovaci (iba ked sme boli spolu). Musi to dobre dopadnut :) Citovat
Juve Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 A maličké Česko-Slovensko ovládne svet:super:super............aspom v hokeji Citovat
Mildík Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 No, po finskej vodke boli hlava ale po stolicnej tiez. Nebude to lahke. Dufam ze dnes budeme pocut ceskoslovesku hymnu v spravnom poradi, najprv cesku a potom slovensku. Nepamatam ze by bol rok kedy si odniesli medaily cesi aj slovaci (iba ked sme boli spolu). Musi to dobre dopadnut :) :super:super:super i když to tak nevypadalo, držim palce, máte na to :super:roker:roker Citovat
jozefsv Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 osobne som si myslel ze so svedmi prehrate a ze to budeme mat velmi tazke.ked ste vyhrali tak som bol hned kludnejsi pretoze toho roku nic moc z vasej strany.samozrejme asi nik netipoval ze pojdeme na medajlu a ani mi nechybala ale ked uz sme dostali vas tak to uz musime;) na rusov tento rok asi nema nik.s piatimi obrancami to bude velmi tazke.aj ked nevyhrame tak mi uz majstri sme.taktika bola vynikajuca,dali sme vam to vyzrat:aut Citovat
Mildík Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 osobne som si myslel ze so svedmi prehrate a ze to budeme mat velmi tazke.ked ste vyhrali tak som bol hned kludnejsi pretoze toho roku nic moc z vasej strany.samozrejme asi nik netipoval ze pojdeme na medajlu a ani mi nechybala ale ked uz sme dostali vas tak to uz musime;) na rusov tento rok asi nema nik.s piatimi obrancami to bude velmi tazke.aj ked nevyhrame tak mi uz majstri sme.taktika bola vynikajuca,dali sme vam to vyzrat:aut :super:super už dloho ste neoslavovali držim palce :roker:roker Citovat
freew Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Aj keby som velmi chcel aby sme vyhrali..ale myslim si ze rusov nezdolame prinajlepsom bude remiza a po pp sa uvidi. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Sance na Rusov su jednoznacne mensie, ako na ČR Ale tak, pozrem si to Citovat
Qcko Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Nasi hraju tento rok uplne neuveritelny hokej, zo zaciatku sa otukavali ako novy tym, ale novacikovia ako Tatar, Laco a spol su uz teraz legendy SVK hokeja ... Nemozem sa dockat zapasu s Rusmi, je jasne e ich steroidove sialenstvo len tak niekto nezdola, ale hokej to bude pekny Citovat
Judes Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 všimnite si ako nám fandil Fínsky komentátor :super:super ako to prežíval keď Slovensko dalo gól:aut:aut:aut Asi najlepší fanda Slovákov je práve ten Fínsky komentátor . Citovat
Judes Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Kua rusi hraju ako stroje ale aj to sa moze podarit... ci? Aj v stroji občas zaškprípe, prečo nemôže zaškrípať práve dnes . My sme majstri už teraz, ak dáme Rusov budeme väčší . [upravil dne 20/5/12 11:50 od Judes] Citovat
Goldinka Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Kluci slovenští - gratulace, a držim palce s rusákama! Citovat
Mildík Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Opruz, málo, sousedi už mě nenáviděj, že moc řvu :D:D:roker Citovat
krtek 2 Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 ten finsky brankar asi dnes na niecom frci nejaky malatny sa mi zda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.