Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V kazdom pripade som neskutocne rad, ze sme postupili do finale. Uz aj ked ho nevyhrame, mozme len prekvapit ... Minuli rok sa hovorilo, ze mame poslednu dobru generaciu s NHL, a ze je posledna sanca na medaile. Tento rok nam nikto neveril, a aha, ked sme :)

Reci, ze nas Rusi zajtra rozoberu, ignorujem :) To iste sa hovorilo o USA, ze nemame sancu, a ze Kanada je favorit, kurz na vyhru SK vs Canada bol 6,5, a to nehovorim o Čechoch :) Všade hovorili, že nemame šancu, a kde sme ? :) Zajtra su tu Rusi, v každom prípade sa nenahnevajte, ale táto výhra ma potešila viac ako zlato ... Lebo plné média posmeškov na Slovensko, ako nam to natriete, ako idete na trening, jak nemame šancu atd atd ... Som zvedavy, kde su tý autori teraz :)

To sa samozrejme netýka Čechov, ako celého národa, ale na vybranú skupinu :)

Špecialne taký je tu Mildík :) Jo, jak vyhrajete 5:2 a pak vražední finále, v kterém máte na to :) Pak po výhre napíše, ze nás Rusáci sežerou i s chlupama ... Minimalne dneska sme ukazali, ze hrát hokej vieme, Mildík si myslí, že Česi na Rusov majú, ale Slováci ne, Rusi nas predsa roznesou :) Klasický názor, za ktorý som rád, že sme vyhrali :)

Inak väčšina ludí triezve príspevky, čo si už niekolko rokov cením, hoc sme Československé forum ...

Aj ty vieš, Ľubko že ťa lúbim, šak takto, to muselo dopadnúť :D:D:roker kdybych psal, že vám dneštní úspěch přeju, tak by to nebylo upřimný, zkrátka 100 000, na sázení tě někde zabolí, ale, jinak jestli mi to zejtra poserete, tak to prostě bude o tom Ruskym \"štěstíčku\" :D:D:roker

Po editě, sakra 2 přesilovky a nič, no Gratulace, boli ste hravejsi :D:D:roker

[upravil dne 20/5/12 01:50 od Mildík]

Odesláno

doufám že to dáte,nevím jestli s Eratem,nebo bez něj :super

EDIT: ja zrovna koukám ČR-SR byl jsem na noční a pro jistotu jsem si to nahrával:D

[upravil dne 20/5/12 07:53 od Gabriel 307]

Odesláno

No, po finskej vodke boli hlava ale po stolicnej tiez. Nebude to lahke. Dufam ze dnes budeme pocut ceskoslovesku hymnu v spravnom poradi, najprv cesku a potom slovensku. Nepamatam ze by bol rok kedy si odniesli medaily cesi aj slovaci (iba ked sme boli spolu). Musi to dobre dopadnut :):):roker

Odesláno
No, po finskej vodke boli hlava ale po stolicnej tiez. Nebude to lahke. Dufam ze dnes budeme pocut ceskoslovesku hymnu v spravnom poradi, najprv cesku a potom slovensku. Nepamatam ze by bol rok kedy si odniesli medaily cesi aj slovaci (iba ked sme boli spolu). Musi to dobre dopadnut :):):roker

:super:super:super:super i když to tak nevypadalo, držim palce, máte na to :super:super:roker:roker

Odesláno

osobne som si myslel ze so svedmi prehrate a ze to budeme mat velmi tazke.ked ste vyhrali tak som bol hned kludnejsi pretoze toho roku nic moc z vasej strany.samozrejme asi nik netipoval ze pojdeme na medajlu a ani mi nechybala ale ked uz sme dostali vas tak to uz musime;)

na rusov tento rok asi nema nik.s piatimi obrancami to bude velmi tazke.aj ked nevyhrame tak mi uz majstri sme.taktika bola vynikajuca,dali sme vam to vyzrat:aut

Odesláno
osobne som si myslel ze so svedmi prehrate a ze to budeme mat velmi tazke.ked ste vyhrali tak som bol hned kludnejsi pretoze toho roku nic moc z vasej strany.samozrejme asi nik netipoval ze pojdeme na medajlu a ani mi nechybala ale ked uz sme dostali vas tak to uz musime;)

na rusov tento rok asi nema nik.s piatimi obrancami to bude velmi tazke.aj ked nevyhrame tak mi uz majstri sme.taktika bola vynikajuca,dali sme vam to vyzrat:aut

:super:super:super už dloho ste neoslavovali držim palce :roker:roker:roker

Odesláno

Nasi hraju tento rok uplne neuveritelny hokej, zo zaciatku sa otukavali ako novy tym, ale novacikovia ako Tatar, Laco a spol su uz teraz legendy SVK hokeja :) ... Nemozem sa dockat zapasu s Rusmi, je jasne e ich steroidove sialenstvo len tak niekto nezdola, ale hokej to bude pekny :mrk

Odesláno
všimnite si ako nám fandil Fínsky komentátor :super:super:super ako to prežíval keď Slovensko dalo gól:aut:aut:aut

Asi najlepší fanda Slovákov je práve ten Fínsky komentátor :D.

Odesláno
Kua rusi hraju ako stroje ale aj to sa moze podarit... ci?

Aj v stroji občas zaškprípe, prečo nemôže zaškrípať práve dnes ;).

My sme majstri už teraz, ak dáme Rusov budeme väčší :D.

[upravil dne 20/5/12 11:50 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...