Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Partner r.v. 2000 - posilovač řízení teče

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

brácha stále s úspěchem a spokojeností provozuje Partnera, 1,9D. Autu nic nechybí, nicméně teče olej s posilovače (funguje, ale kype z toho olej). Cena nového dílu převyšuje hodnotu auta, s repasem nemáme zkušenosti a nevíme, jak na to. Prosím o tipy, jak se s tím vypořádat a kdo případně tuto věc umí pořešit v Ostravě a okolí.

Věc spěchá, do cca měsíce musí auto na STK.

Díky předem za reakce. J.

Odesláno

Podpis upraven... omlouvám se za znepřehlednění fóra...

Díky za návod. Nicméně - můžete mi dát tip na někoho z Ostravy a okolí, kdo by to - třeba podle tohoto návodu - zvládnul? My jsme zcela \"nekompetentní\" k takový opravám.

Díky.

Odesláno

ahoj, zkus zavolat Chodurovi do Šenova, možná nabídne i jiné řešení, Autobenex prodává i serva po repasi (musíš dát staré), cena sice taky není lidová (cca 10 tisíc),ale přece jen méně,než nové v pežo:myslim

Odesláno

omlouvám se za vetření do vlákna, nechci zakládat hned nové, když se chci zeptat na něco podobného.

Servo normálně funguje, po nastartování točí krásně, není s tím dřina, jednou rukou celkem utočím volant v pohodě, ale když ujedu třeba 100 km tak pak při zaparkování mám v autě jak ve fitcentru, jde ztuha, nebo spíš nejde skoro jakoby vůbec, je to posilovna. Pneu 205/65/15 s vzorkem tak asi 3 mm, michelin.

Mám to nějak řešit, nevíte prosím o co jde ? Auto je v podpisu. Díky za odpovědi.

Odesláno

tipnul bych si, že čerpadlo po zahřátí ztrácí tlak (doufám, že máš servočerpadlo poháněné řemenem)

kapalina v nádobce je na pohled čistá, řídká jako voda, prostě OK?

Odesláno

...no, tak má už svoje roky, ale je jí tam dost a řídká snad je, čistá nevím, no.... jak to myslíš?

Tuhle jak jsem dojel, tak to moc nešlo zase s tím točit, tak jsem odevřel víčko a trošku to pšouklo, jestli to pomůže v identifikaci....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...