jbily Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Zdravím, brácha stále s úspěchem a spokojeností provozuje Partnera, 1,9D. Autu nic nechybí, nicméně teče olej s posilovače (funguje, ale kype z toho olej). Cena nového dílu převyšuje hodnotu auta, s repasem nemáme zkušenosti a nevíme, jak na to. Prosím o tipy, jak se s tím vypořádat a kdo případně tuto věc umí pořešit v Ostravě a okolí. Věc spěchá, do cca měsíce musí auto na STK. Díky předem za reakce. J. Citovat
Ferry Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 bude to podobne http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2006012501 a mimochodem, jako moderator prosim, uprav si podpis dle pravidel fora - tedy uvest pouze aktualni pouzivane auto, tenhle dlouhosahly vypis dosti zneprehlednuje forum (clovek na prvni ani druhy pohled nepozna, co je text prispevku a co uz je podpis) dik za pochopeni Citovat
jbily Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 Podpis upraven... omlouvám se za znepřehlednění fóra... Díky za návod. Nicméně - můžete mi dát tip na někoho z Ostravy a okolí, kdo by to - třeba podle tohoto návodu - zvládnul? My jsme zcela \"nekompetentní\" k takový opravám. Díky. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 ahoj, zkus zavolat Chodurovi do Šenova, možná nabídne i jiné řešení, Autobenex prodává i serva po repasi (musíš dát staré), cena sice taky není lidová (cca 10 tisíc),ale přece jen méně,než nové v pežo:myslim Citovat
jbily Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 Nové v Pežo už jsem zjistil - 17.000,-Kč... Díky, zkusím Šenov. J. Citovat
Czedisonek Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 omlouvám se za vetření do vlákna, nechci zakládat hned nové, když se chci zeptat na něco podobného. Servo normálně funguje, po nastartování točí krásně, není s tím dřina, jednou rukou celkem utočím volant v pohodě, ale když ujedu třeba 100 km tak pak při zaparkování mám v autě jak ve fitcentru, jde ztuha, nebo spíš nejde skoro jakoby vůbec, je to posilovna. Pneu 205/65/15 s vzorkem tak asi 3 mm, michelin. Mám to nějak řešit, nevíte prosím o co jde ? Auto je v podpisu. Díky za odpovědi. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 tipnul bych si, že čerpadlo po zahřátí ztrácí tlak (doufám, že máš servočerpadlo poháněné řemenem) kapalina v nádobce je na pohled čistá, řídká jako voda, prostě OK? Citovat
Czedisonek Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 ...no, tak má už svoje roky, ale je jí tam dost a řídká snad je, čistá nevím, no.... jak to myslíš? Tuhle jak jsem dojel, tak to moc nešlo zase s tím točit, tak jsem odevřel víčko a trošku to pšouklo, jestli to pomůže v identifikaci.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.