Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Všechny Pežoťáky, mám opět po zimě problém s mojím miláčkem 406.Vloni jsem si všiml koroze na PP blatníku.Nechal jsem to u známýho opravit ale znovu se to objevilo.koukal jsem, že v podběhu je nějaký průduch asi kvůli vzduchu, či co.Mohlo by tam tudy zatékat?nebo raději koupit nový blatník a čekat než to znovu začne reznout?

díky

Odesláno

Pár postřehů:

1) pokud něco rezne tak si to musíš opravit buď sám a nebo čekej, že to rychle zase vyleze.

2) když už to rezne, vetšinou to jde malou \"šupinkou\" skrz a už to nezastavíš.

3) blatník kup origo jetej, s trouchou štěstí bude i v tvojí barvě.

Jinak pokud se dobře pamatuju tak tam nějkaý otvory jsou ( oválné ) a do těch patří gumové záslepky.

Odesláno

jj přesne ja ty gumove záslepky nemel a PP blatník jsem ted taky menil puchyř vedle puchýře , blatník jsem sehnal dle vin v moji barve ale je tam nepatrny rozdil zvlaste na přímem slunci ale co už není to nove auto, jinak po sundani blatníku jsem neveril svym očím kopa ale opravdu kopa mokreho bláta a blatnik zevnitř v tech místech orezlý...nove zaslepky jsem kupoval přímo v peugeotu dohromady za 100kč +/-

[upravil dne 13/5/12 13:29 od Fortune88]

Odesláno

v té jakoby misce co je videt orezla tam se to vše hromadí, prvně jsem myslel že byl blatník už měněný ale měl na sobě vyraženeho lvíčka tak asi ne:-) jinak jsem viděl už mnoho 406tek s tim samym problemem , kámoš ma 2003 a má to taky asi slabina nebo nevím

[upravil dne 13/5/12 13:36 od Fortune88]

[upravil dne 13/5/12 13:36 od Fortune88]

post-38434-14109624296428_thumb.jpg

Odesláno

Tak koukám, že je i tohle můj případ :) Taky puchýřky pod barvou na PP blatníku. Já se ale rozhodl nechat čas udělat svoje a až bude díra tak vyměnit za origo, stejně jsem auto už koupil zlehce promáčknutým blatníkem. Jde někde vidět ta záslepka aniž bych něco odmontovával?

Odesláno

jj vytoč kolo a je to nacvakle v plastovem podbehu vetsinou po ní zůstane jenom ten okraj ktery to drží , ja si prave sehnal blatník z anglickeho auta v me barve ale malej rozdil tam prave je ale je to origo to je hlavní..hold metalíza se špatně dolazuje

Odesláno

Tak jsem ted byl kouknout a nemám ani jednu stranu zaslepenou. Kde bych teda případně koupil ty záslepky? nemám ponětí kde se nachází nějaký peugeot obchod okolí Rakovník Kladno Liberec? Nebo nejdou někde objednat v Autokelly nebo elitecat? Má to nějaký obj.číslo? díky za info

Odesláno

A co teda mám přesně říct, až tam přijdu? :D Neumim si moc dobře představit, že tam přijdu a budu chtít novou věc na starý auto z 97mýho

Odesláno

v Auto Tichý Ostrava , hned věděl voco gou:-) proste záslepku podběhů předních blatníku..a starý zase není :-) pořád má co ukazovat moderním zpatlaninam z plastu ..

Odesláno

mimochodem ta dira je tam na prostrceni nastroje k povoleni drzaku predniho narazniku - takove to plastove ocko pod prednim svetlem

kdyz se to necha, kor pres zimu, otevrene, daji se tam na jare v te vrstve hliny pestovat brambory :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...