Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

volba Miss- P-C po co já vim kolikáty:D aneb lvice 2012- Nominace

Recommended Posts

Odesláno
Tak po vyjednáváních přidám taky jednu účastnici - Dominika

[upravil dne 29/5/12 22:15 od koblih69]

tak se mi zda, ze jestli vam v jiznich cechach pobihaji takove holky.... asi uz bych nemel slibovanou navstevu u tebe a OK406 protahovat o moc dele :D

Odesláno

koblih64: kdybych prohlásil, mě to překvapuje, nepokrytě bych lhal :D ale tak snad koukání ještě zakázané není. navíc slabou matematickou redukcí by se zajisté dalo dokázat, že takových je u vás na jihu \"n+1\" :D kdyžtak se domluvíme na návštěvu, až budeš mít s oldou čas a já budu mít po státnicích :) ale to už je tady docela :xvul:

[upravil dne 30.5.2012 13:41 od švejk]

Odesláno

Koblih: chybi mi to cislo, ze je zadana, vubec nevadi, to neni na prekazku, jak jsem uz zjistil :D

Odesláno

Scratchi, nerad bych se te dotknul, nebo tak neco... ale neni na tebe trosku mlada? :D ...ale jinak s tema prekazkama mas recht :) mam ozkouseno, bohuzel z ty strany, kde by clovek bejt nechtel :D

Odesláno

znam znam :)

no mlada, to je dost relativni pojem, kdyz u toho nebude kecat ze chce do kina a na diskoteku :D

Odesláno

Pěkně se to rozmnožilo a stále mám svojí favoritku ale pěkný slečny všechny :) a komentáře okolo jsou fakt supr :D

Scratch : ty jsi fakt gumák :D počkej až si to přečte tvoje drahá polovička :)

Odesláno

tak ja dnes kouknu na fotky a uvidím :myslim

EDIT: ještě to stihnu,ale po shlédnutí fotek co jsou tady... nevím nevím jestli ji sem mám dát :(

[upravil dne 31/5/12 15:42 od Gabriel 307]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...