Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

volba Miss- P-C po co já vim kolikáty:D aneb lvice 2012- Nominace

Recommended Posts

Odesláno

Nechtělo by to spíš volit \"LVA\" roku, přeci jen těch pár žen, co jsou v klubku, maj právo na to, hodnotit maníky, který, jim tu raděj, pomáhaj, štvou je, no zkrátka Levitujou :D:D:roker

Odesláno

mildík: když se holky shodnou, a odhodlaj tohle spáchat, tak proč ne, ale tam rozhodne par hlasu, protože většina jich bude hlasovat pro svoje kluky, a těch par opravdu třeba dle mýho názoru do dvaceti nebude moc směrodatnejch;)

Odesláno

Prej se vystavuju.:D Tak to je dobrej comment.:D Tak já se teda přestanu vystavovat, no.:D

680.jpg

PS: A proti perfektní blondýně už tu nepůjde tuplem nikdo, teď už bych to taky nejradši vzdala.;) Takže chci ten diplom za účast, když už mě do toho Moby nahnal.:D

[upravil dne 14/5/12 01:40 od Agia]

Odesláno

PS: A proti perfektní blondýně už tu nepůjde tuplem nikdo, teď už bych to taky nejradši vzdala.;) Takže chci ten diplom za účast, když už mě do toho Moby nahnal.:D

[upravil dne 14/5/12 01:40 od Agia]

vis co je zajimave? ze spousta zen ma uplne zkreslenou predstavu jak pro chlapa vypada ta dokonala

Odesláno

tak uz mate par ucastnic, tak by to chtelo udelat nejaky tablo, ale bez nas, my neobhajujem :)

Odesláno

Vítek1: Ona je sice pro každýho jiná, ta \"dokonalá\", ale většinovej vkus na tom světě tak nějak panuje, když se vezme čistě jen vzhled.:) Hlavní je, že už tu máte z čeho vybírat a eště určitě nějaký holčiny přibudou.;) Takže za mě mission accomplished.:D

Odesláno

gronholmm:to je od vas hezky že to delate pro moji radost, ale jde hlane o srandu;)

Agia: o dokonalosti by se dalo diskutovat dlouho a stejně bez uspěšnho konce;)

Odesláno

v detstvi mi rikali ze jsem dost namysleny, na to, jak jsem mlady, ale ted jsem uz dospel, tak nemam chybu :D

Odesláno
evidentne jsem poucen do příštího ročníku to udělat jinak sbirat fotky třeba do mailu a potom je vyplivnout najednou:roker

Asi bi to bolo lepšie alebo jedno vlákno na prihlásenie s fotkami a v ňom odkaz na vlákno s komentármi.

A keď sme u toho tak vlani s pripravovanej miss klubu nebolo nič (čo zakladal člen Qečko) tak sem opätovne prihlásim dcéru (Simona) nech je z čoho vyberať. Podaktorý už toto foto poznajú :D:papa.

Dnes doniesla dcéra domov fotku čo pôjde na tablo pri ukončení školy a tak som ju skombinoval s tou spred roka :papa.

[upravil dne 29/5/12 20:01 od Judes]

post-27076-14109624703415_thumb.jpg

Odesláno

Moby: Však, proto řikám většinovej vkus, ne 100% vkus.:) Každopádně se ti to tu plní, takže si taky můžeš odkšrtnout mission accomplished.:D

Odesláno
v detstvi mi rikali ze jsem dost namysleny, na to, jak jsem mlady, ale ted jsem uz dospel, tak nemam chybu :D

Scratchi, tak tohle mně fakt pobavilo

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...