Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zjistil, ze mam na displeji porad stejny servisni interval. Kdyz otocite klickem v aute objevi se na displeji cislo, ktere udava pocet km do kontroly v servise. Jenze ja ho mam porad stejne. :(

Mate stejny problem?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak pořád stejné. Není to divné? Vám se to odpočítává, tzn. po každém zapnutí vidíte jiné číslo (když ujedete mezitím 100km)?

Guest dudo207
Odesláno

Do servisu naozaj nie je potrebné ísť . Stačí vymeniť olej a filter. Tie kylometre sú nadstavené len na výmenu oleja.

Guest dudo207
Odesláno

Ak mu idu na display ostatné ukazovatele, čo sa týka Km,tak musí ísť aj odrátávanie.

Guest dudo207
Odesláno

No ale teraz pozerám ,,,,amato\"\"\" , že sí písal o tom ventile, takže môže to byť nejaká porucha aj v tom odratávaní km.

Odesláno

Auto zobrazuje interval okolo 8 tis., který je tam pořád stejný už asi 10 tis. km. Takže se to nějak zaseklo. Zkusim servisní interval zresetovat, jestli to nepomůže. Napadlo mě ještě zda se to odpočítávání nedá třeba vypnout v dia a já bych to měl vyplé. Může to být taky nějaká porucha.

Nevíte jestli peugeot dělá různé verze softwaru pro řídící jednotku? Třeba mám nějakou starou verzi a nahrání nového oficiálního softu by pomohlo. Ale asi bude jen jedna verze a ostatní jsou jen upravené pro chipování že.

Guest dudo207
Odesláno

Softvér, je určite v poriadku, je diagnostikovaný na tvoje auto. Aj tak by som rád vidieť tvoj palubný počítač, či ti ukazuje závady, a všetko ,čo vlastne má ukazovať. Ak nie treba ísť dať napichnúť na PC a potom sa príde na chybu.

Odesláno

Interval se nastavuje na pocet km a na cas rok nebo dva . Olej se menii pritom co prijde drive. Tzn pokud km prestali odecitat tak to znamena ze si dosahl casoveho stropu pro vymenu oleje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...