Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PPC

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim lidi. vim, že je to blbý, že toto tu bylo v minulosti už hodně rozebírný, ale chtěl bych se zeptat jestli tu je někdo z Kladna a okolí, co si dodělával do svého mazlíka ppc. nějak se v těch vláknech neorientuji. děkuji

Odesláno

je to starý model hned vam dám vin VF38BRFV280017433 podle návodů jediný co sem pobral a na co sem si troufnul bylo přepnout ten přepínač naboku jediný co se stalo bylo, že se mi přesunula teplota cca na střed a v pravo mi to začalo ,,ukazovat\" nejspíš dojezd ale místo toho tam jsou jenom pomlčky. občas se mi stane, že začnou blikat, to nevim proč a v páčce na stěrače nemam tlačítko, ale v tom se moc hrabat nechci tak bych radši k sobě někoho kdo to dělal a aspoň mě ved co kudy kam.

Odesláno

2zelda93:

Tady je vše popsané. Budeš muset natahat nějaké ty dráty, nejspíš doplnit jeden konektor do displeje (pokud tam máš jen jeden) a spínač buďto do páčky nebo někam na palubku.

Vše je popsaný v tom vlákně. :papa

Odesláno

todle vlákno sem si pročítal, ale sem mladej debíleka moc se v tom nevyznam kort elektrika jo neřeknu vyměnit žárovičky ale jinak se v tom radši nehrabu, proto sem chtěl někoho z kladna a okolí, kdo by mi pomohl

Odesláno

Jasný. Klasika. Takže Tě čeká co jsem popsal výše. Na to stačí i nějakej zručnější kamoš co se trochu vyzná v elektrice. ;)

Odesláno

:-D no kámoš :-D sice je vyučenej automechanik ale moc bych mu to nesvěřoval s elektrikou si i já rozumim víc.... ale auto je auto.... nechci ho zmrvit celý tak bych radši k ruce někoho kdo to už dělal... bohužel radši jdu na jistotu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...