Guest zelda93 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Zdravim lidi. vim, že je to blbý, že toto tu bylo v minulosti už hodně rozebírný, ale chtěl bych se zeptat jestli tu je někdo z Kladna a okolí, co si dodělával do svého mazlíka ppc. nějak se v těch vláknech neorientuji. děkuji Citovat
fejfarz Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Ahoj já jsem z Kladna ale o nikom jsem zatím neslyšel že by to dodělával Citovat
Michal.x Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 já sem z kladna a dodélaval sem ho do peugeot 406 2.0 16v rok 2001... a mam i peugeot planet .... Citovat
HonzaZ Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 zelda93, nepíšeš jestli je to starý model nebo nový. Pokud chceš přesnější informace, tak jedině VIN. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 je to starý model hned vam dám vin VF38BRFV280017433 podle návodů jediný co sem pobral a na co sem si troufnul bylo přepnout ten přepínač naboku jediný co se stalo bylo, že se mi přesunula teplota cca na střed a v pravo mi to začalo ,,ukazovat\" nejspíš dojezd ale místo toho tam jsou jenom pomlčky. občas se mi stane, že začnou blikat, to nevim proč a v páčce na stěrače nemam tlačítko, ale v tom se moc hrabat nechci tak bych radši k sobě někoho kdo to dělal a aspoň mě ved co kudy kam. Citovat
Dave_k Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 2zelda93: Tady je vše popsané. Budeš muset natahat nějaké ty dráty, nejspíš doplnit jeden konektor do displeje (pokud tam máš jen jeden) a spínač buďto do páčky nebo někam na palubku. Vše je popsaný v tom vlákně. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 todle vlákno sem si pročítal, ale sem mladej debíleka moc se v tom nevyznam kort elektrika jo neřeknu vyměnit žárovičky ale jinak se v tom radši nehrabu, proto sem chtěl někoho z kladna a okolí, kdo by mi pomohl Citovat
Dave_k Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Pro začátek. Do dispeleje máš zapojenejch kolik konektorů? 1 nebo 2? Citovat
Guest zelda93 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 koukal jsem jeden a na jeden to tam ještě je připravený Citovat
Dave_k Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Jasný. Klasika. Takže Tě čeká co jsem popsal výše. Na to stačí i nějakej zručnější kamoš co se trochu vyzná v elektrice. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 :-D no kámoš :-D sice je vyučenej automechanik ale moc bych mu to nesvěřoval s elektrikou si i já rozumim víc.... ale auto je auto.... nechci ho zmrvit celý tak bych radši k ruce někoho kdo to už dělal... bohužel radši jdu na jistotu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.