Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ideální je na ten hasičák přivařit zespoda osku a dvě kolečka, nahoru ručku,aby se s tím dalo jezdit kolem auta (pod autem v kanále) a hasičák nepadal, já jsem ty kolečka neměl a musel to kolem auta nosit...:(

Odesláno

No tak eště mám plonkovní 2 ty velký flašky na kyslík a acetylen, tak že bych k tomu udělal vozejček, na jaře natlakoval a do podzimu vobjížděl všechny členy s nabídkou kvalitního vystříkání? :aut

[upravil dne 8/5/12 21:50 od koblih69]

Odesláno
no jaká by byla cena pro 406 2 kousky,ty máš zmáklý a víš kde je vystříkat...:papa

Jenom poznámku, v mých 2 dvorních servisech dělají auto komplet za 600,- tak malinko jako nevím esli by se ti ta výprava vyplatila ;)

Odesláno

Takže ventílek, přirubička a nějaký hadice koupený už se těším až to začnu kompletovat. :papa

Co používáte? Já zatím dělal jen s Body 900 a kdysi za starejch časů s Rezistinem ML - nějaké další návrhy?

Odesláno

kdybys chtěl stříkat olejem,tak já mám todlento, kdysi asi před 10ti lety jsem to dostal

dutiny.png

možná by to šlo i na BODY:myslim

zapoměl jsem na velikost nádobky ta je na 1a 1/2 litru

[upravil dne 9.5.2012 17:19 od vendelinek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...