Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

VIF je obchodní značka aditiva. Dle testů je nejlepší, proto ho všichni dáváme. Já na léto kupuji letní a na zimu zimní, jsou totiž dva druhy :)

Odesláno

VIF je jeden je to značka která se jmenuje VIF je toho samozřejmě víc jsou to aditiva do nafty, ale co jsem se tady dočetl tak je VIF nejlepší ale můžou se najít i oponenti, kteří budou prosazovat jinou značku. Třeba že VIF v zimě když ho necháš v autě tak v mrazech pod nulou ztuhne ale je to jasně napsáno od výrobce že má být v teple atd. Je tady toho o tom hodně napsáno. V létě ti ale v autě neztuhne :-))

Odesláno

Jak kde.. nekde ho maj na Globus pumpach, nekde na benzinach.....

Je to ruzny...

Ja kupuju v Auto Štangl...

Nebo v bazaru je nabidka mylsim od clena Neon, ktery ma snad rozlejvany...

[upravil dne 10/5/12 17:34 od h4wk3y]

Odesláno

ahoj, tak jdu zas pro radu.... 1) co je to ten EGR (myslim ze takhle se to jmenuje?) sroub nebo ventil:myslim? 2) dojezd oken- koukal jsem na toto vlakno, ale nejak sem to nepochopil. to se musi nejak nastavit na dia?

Odesláno

Exhaust Gas Recirculation - zjednodušeně vháníš část výfukových plynů zpět do sání abys spálil část škodlivin, které při spalování vznikají. Zásadní nevýhody jsou 2 -1. vedeš si teplej vzduch do sání a 2. přes ventil jde docela bordel, takže se zanese a přestane dovírat nebo naopak zůstane trvale otevřený.

Odesláno

a co by se stalo? ja stejne nevim jestli bych to poznal jestli funguje.... a jeste co jsem zjistil, ze auto nejde zevnitr zamknout, to je skoda... asi pred peti lety mi nalitej frajer malem vlezl do auta kdyz sem cekal na pritelkyni a od te doby jsem se zamykal, u mondea to bylo tak ze sem jen zamacknul oteviraci packu dovnitr a bylo to....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...