Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zlobí mi tempomat. Zapnu tempomat, nastavím si požadovanou rychlost. Po ujetí cca 2-5 km se mi tempomat sám vypne, když ho znovu zapnu, tak se zase odpojí zhruba po 2 - 5 km.

Prosím o radu.Díky......

Odesláno

Tempomat se přepne do off a pak musím znovu nastavit rychlost. Jestli působí ESP nevím. Tempomat pouštím na D1 takže si dokážete představit kvalitu vozovky. Na 100% si ho nevypnu sám, že bych brzdil.

Odesláno

ESP se ti ozve včetně signalizace a jeho působením se vypne tempomat. Mi se to stalo najetím do kaluže. Taky jsem hleděl proč se to vyplo, ale stihl jsem si všimnout hlášky ESP.

Odesláno

mne sa nieco podobne stalo..bolo mokro prsalo kaluže vody isiel som 110 tempomat zapaty, a zrazu error EPS a vypol sa mi tempomat a auto stracalo rychlost, a musel som zastavit, auto sa hodilo do nudzaku. po minute som nastartoval a isiel dalej a to mi spravilo raz a zatial nic..ked som siel do servisu bratranec mi hovoril ze ci som nedostal aquaplening ze vtedy to vacsinou robi a poradil mi ze ked prsi a je mokro radsej bez tempomatu

Odesláno

agrafik, no lenze preco musis znova zapnut...to mi nejde nejak do hlavy...

fifi..no to vtedy ked mas zapaty tempomat, to tempomat ASI vyhodil chybu a hned aj esp..ja sa tomu moc nerozumiem tak mi bolo povedane, ze asi to bolo to

Odesláno

Jožino to si musel mať nejakú inú chybu, keď zaúčinkuje ESP tak vyhodí trojuholník s výkričníkom a nápis ESP, keď sa vypne tempomat z tohoto dôsledku tak ho je možné spätne zapnúť tlačítkom na páčke bez stopnutia motora a opätovného naštartovania.

ESP.pdf

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...