emato Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Chovaji se vam sterace stejne jako me, ze kdyz setrou sklo, tak chvili nic nevidite - jako by byl pres sklo rozlity olej. Nevim jestli je to normalni, ale zda se mi ze ne. Uvazuju jestli to neni staryma steracema. Je totiz akce 50% na sterace: Tak by ji mohl vyuzit :-) Citovat
pipistrel Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 kedy si menil stierace? okno si umyval poriadne zvonku? nebol si v umyvarke a nemas este vosk na skle? Citovat
emato Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 1. sterace jsem nikdy nemenil (jak jsou stare netusim) 2. okno mam ciste, myju to nejakym pripravnem na okna ve spreji (nazev ted z hlavy nevim) 3. nebyl Citovat
pipistrel Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 tak potom nevahaj a vymen ich hned. najlepsie je menit stierace raz rocne. uvidis ten rozdiel hned Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 tak novyma steracema chybu neudelas, i kvalitni sterace maj po roce provozu dost, spis je dobry menit je tak dvakrat do roka, v zime dostanou na pr..el namrzlym prednim sklem a mrazem, v lete zase slunickem a UV zarenim Citovat
Cinicman Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 1. To je chyba... 2. Nejaký prípravok je široký pojem. Poznám \"kvalitné\" prípravky z Tesca a Kauflandu, ktoré robia presne to čo popisuješ, tj. vytvoria film na okne, ktorý sa potom ako keby rozmazával pri stieraní... 3. Tak choď... Citovat
emato Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 Tak to vidim na tu vymenu steracu... Jinak pouzivam na okna Clin. Obcas proti svetlu se mi nekdy zda jako by tam byly takove jakoby mapy, jako by to okno nebylo uplne vylestene. >>3. Tak choď... Jako ze si mam dat vosk na sklo? Citovat
antal Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Vymen sterače a bude to v poho.Robilo mi to same kým som ich po 4 rokoch nevymenil:D Citovat
mpa Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 okno je olepené kadečím - od oleja z výfukov áut po \"zlepšovače\" prípravkov na čistenie okien. tie totiž obsahujú mydlo, ktoré sa rozleští, okno sa pekne leskne, ale po krátkom čase vo vrstve mydla uľpievajú čiastočky ... používam (po umytí šampónom 100 v jednom) tesko sprej na odmrazovanie - ten to všetko rozpustí a potom to zotriem (milión krát vypranoým) vyradeným bavlneným tričkom. ps - vždy po dlhšej dobe bez dažďa trvalo kým stierae zotreli mastnú špinu na skle. to som pochopil pred polstoročím ... Citovat
emato Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 gronholmm: nejlepsi pritel auta je dest Citovat
epicus Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 stěrače jasně vyměnit a raděj origo. Někdy pomůže jak se tu píše pořádně očistit sklo a pravidelně odmastit i gumičky u stěračů. origo jsou sice drahé,ale kvalita a daj se sehnat občas ve slevě. Levné už nekupuju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.