Dave_GTI Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Zdarec. Nevíte někdo jak poznám, že jsou pístní kroužky v kaši? Koupil jsem auto s tím, že jsou tam podpálený a od několika automechaniků jsem dostal radu, a? to prolívám petrolejem, že by se to mohlo odkarbonovat a mohlo by to být OK. Tak jsem to prolíval a teď nevím, za jak dlouho má ten petrolej tím válcem protýct. Nemáte prosím někdo zkušenosti. Díky DAVE Citovat
Neon Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Kdyby byly podpálený, tak by ti motor ztrácel nejspíš tlaky - nebo by ti žral víc oleje (využíval by ho na tějsnění místo těch kroužků - lajcky řečeno). Ale o petroleji jsem nic neslyšel, ale i kdyby jo, přišlo by mi to jako laciná náhražka - a jestli máš auto a mototr rád, tak bych ty kroužky nechal vyměnit... Citovat
Ladis Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Podpálený kroužky? Trochu mi není jasný, co ten petrolej s tím má udělat. Odkarbonovat? Pokud po mechanické stránce je v pořádku, tak jen lít benzín a to do nádrže Zakarbononaný kroužky pokud necvakají v drážce, nebo neprasknou, tak jenom dobře. Karbon to utěsní v místech kde se udrží. Na pístech to vůbec neva. Jedině když se dávají nové, tak pak ho odstarnit. Dej vědět, co s tím máš za umysli, respektive jak se to vyvíjí. Samotnýho by mně zajímalo, když motor podstoupí takoví křest petrojejem, jak to snáší. Ovšem na svým autě bych do toho nikdy nešel.... Citovat
Ráďa Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 jo tohle se dělalo na starých náklaďácích aby se odlepily připečený kroužky.Když je kroužek připečenej,drží na pevno a nepruží.Petrolej se nalil do válců a nechal se působit a časem se s motorem pohlo.Já bych to ale na svém motoru nedělal. Citovat
oddie Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Napsán autorem Ladis Zakarbononaný kroužky pokud necvakají v drážce, nebo neprasknou, tak jenom dobře. Karbon to utěsní v místech kde se udrží. Na pístech to vůbec neva. Jedině když se dávají nové, tak pak ho odstarnit. No to jsou zas perly... :/ Citovat
Petr605 Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Napsán autorem oddie No to jsou zas perly... :/ A už je sbíráš? A vydáš nějakou knížku?:D Já bych si ji koupil. Já začnu sbírat podobný věci okolo elektriky a to by mohl bejt druhej díl... Citovat
Dave_GTI Odesláno 16. květen 2005 Autor Odesláno 16. květen 2005 Když jsem měřil tlaky na válcích (před rozebráním) tak mi ukazovali všechny stejně, asi něco kolem devíti ATM, což by mohlo vyvracet to, že jsou ty kroužky v kaši, ale na druhou stranu to zase potvrdilo to, že v olejové vaně byl kromě oleje taky benzín a po nastartování (chytlo na drc) to valilo šedej kouř. Na zkoušku jsme ještě zkoušeli, kolik válců ten motor udrží nastartovanej a chytlo nám to i na dva válce a celkem normálně to běželo, ale do otáček to něšlo (ani na ty čtyři válce). Určitě to budu překroužkovávat, dám tam GOETZE kroužky, ty mám už doma. Prý to vydrží jen 25 000 km, ale co už. Citovat
Neon Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 To je nejrozumnější řešení, ale kroužky tam dej jiný - když už to budeš mít rozebraný, tak a? už to potom něco vydrží... Citovat
Holly Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Nevím co máš za GTI, ale u mý 205-ky mám tlaky 12-13, takže ty tvoje kroužky budou asi trochu kaput. Jinak rozebírat motor a dávat tam kroužky na 25000 km:o? To vůbec nechápu, můj motor má najeto přes 200000 a jsou pořád dobrý. Proč tam chceš dávat takovýhle sr.čky? Originál kroužky od Peugeota vyjdou na 8000 na všechny válce, ale vydržej 10x tolik. Jsou snad ty srágory 10x levnější když k tomu započítáš 10x rozebranej motor? Chápu, že si to asi děláš sám, takže tě cena práce asi tolik nepálí, ale nebylo by rozumější těch pár desítek hodin, co ti zabere několikanásobná výměna kroužků, vydělávat na kvalitnější kroužky? Citovat
Tommate Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 no nevím co to má vlastně za auto, ale pokud má hodnotu 150 000,- tak bych do těch kruhů za 8 000,- možná šel kruhy co vydrží 25000,- od GOETZE, no já bych přidal ?? Citovat
Ladis Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Ráďo. To je teda zajímavá finta. Ovšem asi takové poslední řešení a ještě nouzové. Já co jsem viděl na motorech, tak po použití těch zázračných regeneračních přípravcích, se to nalepalo pod kroužky. Tím je trochu víc povytáhly ke stěně válce. Oddie co se ti nezdá? Trošku konkretizuj... Citovat
oddie Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 \"Zakarbononaný kroužky pokud necvakají v drážce, nebo neprasknou, tak jenom dobře\" je kravina jak noha. Proč, to už psal Ráďa. Citovat
Dave_GTI Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Sranda. Ty kroužky tam chci dávat, protože už je mám doma a vyšli mě na 600kč i s těsněním pod hlavu. Mimochodem taky kvůli tomu, že se chci v tom autě naučit jezdit. Možná jsem v tomto fóru jediný, ale moje přihláška na řidičák leží teď vedle mě na stole. Až se v tom naučím jezdit (jestli se nezabiju )tak pak ten motor opravím pořádně, ale teď to podle mě nemá cenu. Mimochodem je to P309 2,0 GTI. Další dotaz: Dozvěděl jsem se, že tento motor se vůbec při výměně kroužků nemusí rozdělávat zespodu, žeprý stačí vyndat vložky válců, vyměnit kruhy zezhora, pak dam dát nový gumičky pod válce a celý to složit. Máte někdo zkušenost? Citovat
Ráďa Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 no pár motorů už jsem dělal,ale vždycky jsem to rozdělal i ze spodu.Tím myslím,sundat vanu ,povolit ojnice a vytáhnout písty horem.Klika tam zůstává.Takhle jsem to dělal na škodovkách,na peugeotu ne,ale myslím,že to bude hodně podobný.Sežeň si přípravek na zasouvání pístů do vložek bez toho to jde pěkně na pi... Citovat
Tommate Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 RE:\"\"Další dotaz: Dozvěděl jsem se, že tento motor se vůbec při výměně kroužků nemusí rozdělávat zespodu, žeprý stačí vyndat vložky válců, vyměnit kruhy zezhora, pak dam dát nový gumičky pod válce a celý to složit. Máte někdo zkušenost?\"\" Dave_GTI: Sundaval jsem vložky kvůli těm o-kroužkům pod nimi a musel jsem rozpůlit ojnice, takže myslím že to není možné shora. Sudat by to šlo shora ale jednak by byl špatný přístup k pístům (při čištění), a nedokážu si představit jak bys to nasazoval zpět, možná dvě vložky, ale na ty poslední už by nebylo místo. Ze spod rozebrat to zabere asi hoďku práce. Přípravek na nasunutí pístů do vložek jde udělat s pruhu ohebného plechu, který se obtočí přez kroužky a stáhne kleštěma. Citovat
Mirec123 Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 ...nikdy by som nevytahoval vlozky pokial to robis doma na \"kolene\". Pokial nemas pripravky na osadenie, tak ich zasadne nevyberaj. Radsej odsrobuj ojnice a vyber ich zhora. Nezabudni ich potom osadit presne odtial odkial si ich vybral...nesmies sa pomylit, inak ta neminie vybrus kluky! a pripravok na vlozenie piestov si sprav z plechu...tak ako uz spominal Dave Citovat
Ráďa Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 měnit kroužky bez rozdělání spodku tak to bych chtěl vidět.To jako vyndat vložky a písty tam nechat?Tak to jsem ještě neslyšel.Jak bys to tam chtěl nasadit zpátky to teda nevím a věř tomu,že by ti skoro jistě protíkala voda do oleje.Pokud to není nutné(neteče ti voda do oleje kolem vložek)vůbec na vložky nesahej!Při vyndavání pístů se musí naopak vložky zajistit.Věř,že je to mnohem jednodušší vyndat píst s ojnicí.Ojnice jsou číslovaný,tak to snad přehodit nejde,jenom otočit,ale to si musíš pohlídat.Přípravek na zmačknutí kroužků je opravdu jenom plechovej pásek,kterej se zmáčkne kleštěma,nebo svorkou.Při montáži pořádně namazat olejem i vložku a ojnice utahovat momentovým klíčem.Mnoho štěstí! Citovat
Hadra Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 2 Dave-GTi : A nebo kdybys chtěl, tak Ti poradím mechanika z Prostějova. Citovat
Dave_GTI Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 Díky za rady. Rozhodím to teda klasicky zespodu, asi o víkendu, pokud bude čas. HADRA: Mechanika mám, tak nepotřebuji, ale díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.