Parkerhale Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Ahoj. Prosím o radu.Dnes mi přestal zamykat centrál na dálku.Klíčkem centál zamyká i odemyká,ale jak mačkám dálku,tak relátka na tišťáku dálky cvakají jako o život ale motorky ve dveřích nic.Určitě nemám originál,protože ta potvůrka je schovaná za odpojeným panelem \"imobilizéru\"-ta výklopná klávesnice vlevo pod volantem. Díky za typy. Citovat
Parkerhale Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 Nikdo nic? Dnes jsem to měl rozdělaný.Mezi ŘJ dálky a motorkem ve dveřích řidiče je pět drátů.Bílý,zelený,černý,modrý a hnědý.Nevím ale kde mají být proudy a kde ne.Když se motorkem pohybuje nahoru dolu,tak na ŘJ dálky cvakají relátka. Já myslím,že odešel motorek. Citovat
maikl78 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 si myslím.že ti odešel dálkáč jako me.Je prostě v haji.Já musel koupit nový dalkáč od KELLTECU a dal ho tam.Ti prostě asi odešel stropní snímač .Asi ti tam nateklo přes antenu.Tu je nejčastější závada. Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 zeleny a modry by se mely stridat + a - podle smeru zamykani / odmykani, ty zbyly tri jsou signalni, jeden privadi kostru a po tech dvou pres prepinace dostava RJ signal, ve ktere poloze se moturek nachazi nejsou ty draty prelamane v pruchodce sloupek - dvere ? Citovat
Parkerhale Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 Ahoj Dnes jsem to měl opět rozdělaný a je to jak píše Ferry.Žárovka připojená na zelený a modrý krásně blikne při zamknutí i odemknutí(střídá se tam polarita).Černý je COM a ostatní dva se střídají v krajních polohách. Je to nějaký dodělávaný,protože ten motůrek je původně motůrek centrálu z nějakýho staršího auta. Celý to funguje tak,že tenhle motůrek přes táhlo(kus naohýbanýho drátu)nadzvedne nebo přitáhne táhlo(drát)mezi origo centrálem a kolíčkem ve dveřích.Primitivní ale spolehlivý-než odejde motůrek.Takže mi už zbývá jenom sehnat 5ti drátový servo z nějakého vraku. Díky za tipy. Citovat
martan11 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Nechci zakladat nove tema tak se zeptam.Neresil jste nekdo nejakou nahradu za tento klíč,ta guma je uplne vyzvykana.Samozrejme jsem to tady prochazel,ale nikdo tu neresi ovladac s tlacitkama na hrbetu. Nejaky dobrovolnik co by to prepajel na plocho aby se dal pouzit nejaky z nabizenych ovladacu? Citovat
trah Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Nekde tady na foru o tom byla rec,ale nejsem u pc tak nemuzu pohledat. Citovat
strycek2 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 mam presne tento typ kluca, na moje nestastie som mal urvane aj mikrospinace...cena noveho kluca v Peugeot servise FAMKO Brno 4500Kč plus cca 500Kč za nacitanie... Citovat
aaamilan Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ahoj měl jsem podobný problém s kílčem, byli promačkaný čudlíky na dálkáči, rozdělal jsem to, znova připájel a koupil navé gumičky do ovladače a zase to funguje už to běhá 3 roky. Jen musíš zjistit jestli to je vysílačem (klíčkem), nebo příjmačem. Citovat
martan11 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Me ani tak nejde o ty gumicky,jeden mikrospinac uz je horsi,musi se vic pritlacit a podrzet aby zamknul.Spis bych to chtel asi prepajet na plocho podle nejakyho jinyho dalkace,tak me zajimalo jestli s tim ma nekdo zkusenosti,protoze si myslim,ze asi nejsem prvni co to resi. Citovat
aaamilan Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Chci říci že, já jsem na to musel taky tlačit , spíš nechtem zmáčknout a byla vymačkaná gumička a přez gumičku se nepořídilo zmáčknout ten mikrospínač, ale jak to vypadá u tebe to nevím. Tak to rozdělej a uvidíš co je špatného. Citovat
zanzara2 Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Nechci zakladat nove tema tak se zeptam.Neresil jste nekdo nejakou nahradu za tento klíč,ta guma je uplne vyzvykana.Samozrejme jsem to tady prochazel,ale nikdo tu neresi ovladac s tlacitkama na hrbetu. Nejaky dobrovolnik co by to prepajel na plocho aby se dal pouzit nejaky z nabizenych ovladacu? Ja jsem resil ovladac. Mne se ulomil mikrospinac na otvirani a guma byla take ve spatnem stavu. Nejprve mi napajeli zpet utrzeny spinac. Jelikoz je vystaven tlaku a nema zadnou oporu krome napajecich spoju, musel jsem je ukotvit epoxidovym lepidlem. Gumu jsem hrave nahradil jemnou kuzi + vyleckami z tvrde gumy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.